pátek 21. února 2020

Sencor mobilní klimatizace

Mobilní klimatizace Sencor je vhodná zejména pro okamžité řešení požadavků klimatizování bez náročné a finančně nákladné instalace. Je ideální do prostor neumožňujících stavební úpravy (pronajaté prostory, památkové budovy a podobně). Klimatizace nemusí být jen nástrojem na ochlazování vzduchu. Sencor vyrábí multifunkční zařízení, která zvládnou místnost také vytopit či odvlhčit.


Sencor mobilní klimatizace

Vyberte si jeden z nabízených modelů a vytvořte si doma či v práci příjemné klima. Už žádná horká výheň doma ani v práci! Je tato recenze užitečná? Jistě oceníte jednoduché ovládání dálkovým ovladačem s LCD displejem a moderní vzhled zařízení. Jako mobilní klimatizace od Sencoru nabízím kvalitní ochlazení v poutavém designu, který lichotí domácímu i kancelářskému interiéru.


Mobilní přístroj od značky Sencor jednoduše umístíte, kam bude třeba, zatímco on se postará o tu nejlepší aklimatizaci místnosti. Díky praktickému designu, který je vybaven pojízdnými kolečky a rukojetí, jej snadno kamkoli přemístíte. Je docela patrné, že jsou mobilní klimatizace na tuzemském trhu spíše novinka.


Sencor mobilní klimatizace

Většina výrobců se totiž zatím ještě nevypořádala s jedním poměrně zásadním problémem, a to odvodem horkého vzduchu. Každá mobilní klimatizace při svém provozu odvádí horký vzduch mimo chlazenou místnost. Obrovskou výhodou, kterou mají mobilní klimatizace Sencor oproti konkurenci, je jejich nízká hlučnost.


K dispozici vám bude několik režimů a dalších funkcí. Při nákupu však zohledněte prostor, jaký potřebujete ochladit – tato cenově dostupná klimatizace je určená pro místnosti do m2. Ideální do prostorů, které neumožňují stavení úpravy (pronajaté prostory, historické budovy atd.) Minimální požadavky na pravidelnou údržbu nevyžadující odborný servis (pouze mytí filtrů) Chladicí výkon: 14. Výkonná, cenově dostupná a energeticky úsporná. Přírodní vysoce účinný chladicí plyn R2je ekologický a bez emise skleníkových plynů.


Sencor mobilní klimatizace

Zaměřili jsme se na mobilní , nástěnné i okenní modely. Přinášíme také rady a tipy, jak vybrat klimatizaci. Užitečná je i funkce SLEEP s tichým provozem, která umožňuje klimatizaci fungovat ohleduplně a zároveň zabraňuje podchlazení ve spánku. Sencor nabízí levnou mobilní klimatizaci do bytu, která disponuje čtyřmi úrovněmi výkonu. Díky tomu si můžete vybrat, jak moc má klimatizace chladit.


Pokud by bylo v místnosti příliš vlhko, můžete využít také funkci odvlhčování. Rozsah nastavení teploty – °C v režimu chlazení. Funkce samoodpařování kondenzátu.


Doporučená plocha místnosti – m2. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. Výkonem chlazení kW je klimatizace lehce pod průměrem kW, energetická účinnost chlazení je EER, což byl v době psaní tohoto textu víceméně průměr. Společnost Fast ČR, která je v tuzemsku autorizovaným distributorem spotřebičů Sencor , stahuje z trhu a od zákazníků dva modely mobilní klimatizace této značky.


Při jejich provozu totiž hrozí zkrat a následné vznícení. Firma žádá lidi, kteří klimatizace vlastní, aby je neprodleně přestali používat a vrátili je prodejci. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí.


Sencor mobilní klimatizace

Je určena pro místnosti s rozlohou - m2. Vestavěná nádržka na kondenzát disponuje objemem litr s.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky