čtvrtek 13. února 2020

Tyčový mixer

Tyčový mixer značky Sencor se mezi zákazníky těší velké oblibě. Jeho motor má výkon 8W, což je slušná hodnota. Rychlost se nastavuje otočným ovladačem v horní části, na výběr je rychlostních stupňů. Chybí ale pulzní spínač, který by poskytl maximální výkon po krátkou dobu. V balení se kromě motorové.


Smyslem a základní výhodou tyčových mixérů je jejich mobilita.

Nechybí systém EasyClick, nože z nerezové oceli, měkká rukojeť, výkonný motor aj. Tyčové mixéry patří mezi první spotřebiče, které obydlují naši kuchyni. Díky příslušenství navíc může tyčový mixér nabývat mnoho podob, a tím i mnoho funkcí – šlehání či sekání tak pro něj bude hračka.


Jednoducho sa ovláda, skladuje a komfortne sa čistí. Oceníte ho napríklad pri príprave koktailov, polievok, omáčok, zeleninových pyré, detských výživ a pod. Lepšie vybavené mixéry obsahujú užitočné príslušenstvo na sekanie, krájanie, drvenie či šľahanie.


Mixér má dve tlačidlá pre voľbu rýchlosti, jedno má menšiu rýchlosť a druhé veľkú rýchlosť, ďalej je veľmi výhodná mixovacia noha v tvare zvonu, ktorá zabraňuje rozstreku potravín. Vďaka nerezovej nohe môžete mixovať aj horúce pokrmy.

Vybrali jsme pro Vás Ponorné mixéry. Mixérů, šlehačů i sekáčků se na trhu vyskytuje velké množství. Ať už si vyberete tyčový mixér nebo ruční šlehač, určitě ho při přípravě pokrmů oceníte.


Jednoduše se ovládá, skladuje a komfortně se čistí. Oceníte jej například při přípravě koktejlů, polévek, omáček, zeleninových pyré, dětských přesnídávek apod. Lépe vybavené mixéry pak obsahují užitečné příslušenství na sekání, krájení, drcení či. Plastový tyčový mixér o příkonu 4W vám usnadní přípravu polévek, omáček, kaší nebo zeleninových pyré.


Oproti jiným mixérům, má tu výhodu, že může být prakticky použit v jakékoliv nádobě, např. Dodá ti chuť pustit se do práce a nenechá tě rezignovat, vnese do tvé kuchyně vůni jara, den co den obejme celou tvoji rodinu, zpomalí čas a uleví ti od stresu. Jejich poměr cena-výkon-velikost je totiž nepřekonatelný.


Aby mixér tohle všechno zvládnul, neobejde se bez zmíněného příslušenství. To je jeden z faktorů, který určuje cenu produktu – proto si důsledně příslušenství u vybíraného produktu zkontrolujte, abyste měli jistotu, že váš nástavec je u mixéru dodáván. Tyčový – pro občasné použití stačí příkon kolem 3W.


Ruční – kolem 1W by mělo být minimum. Pro přípravu krémů i těst by se měl příkon pohybovat mezi 250–5W. Chcete svůj nový tyčový mixér Philips ProMix s technologií SpeedTouch využít opravdu naplno?


Inspiraci vám přinesou tato videa! Podívejte se, jak můžete rychle a snadno připravit domácí jídlo – a to díky novému tyčovému mixéru Philips a příslušenství.

Vyberajte si Mixéry a šľahače podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke. Je to dáno především jeho funkčností, skladností a lehkostí, díky které se dá snadno ovládat. Díky němu máte krémové pokrmy v mžiku hotové, zatímco klasický mixér byste teprve vybalovali.


A je vybaven novou štíhlou a měkkou rukojetí. Zvládá rychlou přípravu lahodné krémové polévky nebo omáčky, mixování dětské stravy i šlehání a sekání. S výkonnými motory a ostrými noži s titanovou úpravou patří Sencor ke špičce. Tyčový MixérActive Speed Button TechnologyZÁRUKA LET na motorvysoce kvalitních TITANOVÝCH nožůExtra tichý 8W… Rychlý náhled.


Ponorné mixery nebo tyčové mixery jsou vhodné pro přípravu mixovaných nebo šlehaných pokrmů. Základní tyčový mixér zpravidla zvládne drcení, sekání nebo mixování. Nerezová mixovací noha snadno umixuje i horkou polévku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky