úterý 18. února 2020

Vzdálenost horních skříněk od pracovní desky

Týká se horních i spodních skříněk kuchyňské sestavy včetně pracovní desky. Pracovní deska, která je v rohu místnosti, může mít úhel jiný než pravý. Totéž platí o počátečním a koncovém čele pracovní desky , pokud je osazena od zdi ke zdi.


Solidní řemeslník tuto problematickou část zvládne „levou rukou“. Vzdálenost horních skříněk od pracovní desky se doporučuje od až cm. Nesmí bránit ve výhledu na pracovní plochu.


Při výraznějším zvýšení mycího centra doporučujeme umístit myčku na podstavec. Pokud to prostor dovolí, neváhejte si pořídit i v. Minimální vzdálenost mezi pracovní deskou a horními skříňkami je cm. Skříňky zavěšené níže brání v rozhledu po pracovní ploše.


Standardní hloubka pracovní plochy je cm. Větší hloubka by zhoršila přístupnost horních skříněk. Výška horních kuchyňských skříněk. Ideální hloubka horních skříněk je až cm.


Hloubka pracovní desky se ustálila na rozměru cm. Zadní stěna kuchyňské linky se rozměrově odvíjí od vzdálenosti kuchyňské desky a spodní hrany horních skříněk. Tuto vzdálenost ovlivňuje, i když jen lokálně, médium, na kterém se vaří. Horní skříňky – Základní výška horních skříněk je od 3do 7mm, nebo 8mm (mimo skříněk na vestavné odsavače).


Hlavně musí být dobře dostupné, abychom nemuseli pro vyndání skleniček používat pokaždé stoličku. Dobrý den, moc povedená kuchyň. Teď právě toto řeším u své nové kuchyně a toto mi z fotky přijde akorát.


Ptám se také kvůli digestoři, také budeme mít tent. Vždy byste měli bez problémů a použití schůdků dosáhnout i do horních polic. Dejte pozor na to, aby vzdálenost nepřesáhla cm.


Půda horní skříňky musí být od. Jsou– li zdi zděné nebo ze sádrokartonu kvůli zavěšení horních skříněk. Budete-li chtít zabudovat i starší spotřebiče, je třeba uvést jejich rozměry. Umístění jídelního stolu a zda bude kuchyně sloužit i jako jídelna a pro kolik lidí. Zaveseni hornich skrinek kuchynske linky levně.


Ovšem je třeba podotknout, že dovoluje-li to kuchyň, lze využít i hloubku pracovní desky až centimetrů, což vám zvětší prostor pro další využití v kuchyni. Nad pracovní plochy kuchyně je obvykle dlouhá řada horních skříněk. Při použití nižších police horní řady problémů by nemělo dojít, ale interakce s horní těžší.


Nízké lidé často musí stát na židli, aby objekt z horní police. Nicméně, dobré plánování kuchyně, aby se zabránilo takové nepříjemnosti. Tento materiál je zajímavý i pro svou tloušťku – při maximální tloušťce mm šetří místo na pracovní desce. Nevýhodou je menší odolnost proti poškrábání.


Níže položené skříňky by bránily v rozhledu při práci na pracovní desce. Boční vzdálenost od stěny by měla být minimálně cm. Elektrickou troubu můžete využít jako samostatný vestavěný spotřebič, umístíte ji tak podle potřeby, maximálně však do výšky očí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky