úterý 25. února 2020

Sencor sfp 6060 recenze

Info o zpracování osobních údajů Správce os. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Atraktivní MPpřehrávač od společnosti SENCOR. O napájení přehrávače se stará Li-Ion interní baterie s výdrží až h audia a. Odkazy na odborné recenzie.


Kompletné informácie k výberu. Přehrává MPWMA a WAV a zobrazuje video AMV, foto JPEG, text TXT. Veškeré informace o produktu. Redakcia MPA MPPŘEHRÁVAČE.


Fotogalerie produktu koupíte již za 888. Pro více informací klikněte sem. Cenovo atraktívny MPprehrávač značky Sencor , ktorý zaujme prekvapivo vyspelú výbavou. Základom je vydarený LCD displej o veľkosti palca, ktorý poslúži nielen na ovládanie a informáciám o pesničke, ale aj na sledovanie videí, prezeranie fotografií alebo čítanie textov. Jen tak si hodnocení udrží vysokou úroveň.


Tenhle kousek už si ode mě bohužel nekoupíte. Můžete mi tu nechat svou e-mailovou adresu a jakmile se ke mě stejný produkt znovu dostane, pošlu Vám upozornění. Napsat komentář Zrušit odpověď na komentář.


Ochrana proti spamu (nutné vyplniť) × = 8. Hodnotilo uživatelů, průměrné hodnocení z 5. Uživatelské dotazy a diskuze: Dobrý den. Všetky informácie o produkte. Vnitřní paměť GB rozšiřitelná o microSD kartu, FM tuner, nahrávání z mikrofonu, odnímatelný klip, časovač vypnutí, české menu, výdrž dobíjecí baterie až h, sluchátka v balení.


Produkt není určen k prodeji. Hodnocení produktu (5) 4× 0× 0×. Sony NWZ-B183F Walkman mpPlayer - Unboxing Review Hands on - NOT iPod mp- Duration: 4:45.


Přečtěte si uživatelská hodnocení, diskuze, recenze a doporučení skutečných zákazníků. Tato nabídka již bohužel skončila. Uložené seznamy jsou prázdné.


Seznamy slouží pro uložení nabídek, které vás zaujaly a nechcete je. Porovnejte si ceny z mnoha obchodů v ČR. Sluchátka dodávaná jako součást balení nejsou zrovna kvalitní, a pokud toužíte po lepším zvuku, budete muset dokoupit jiná. Pokud tedy rádi vidíte na nastavení a ostatní věci, určitě vás nepotěší. Prosím o radu ohledně koupě MP přehrávače pro manžela.


Chce to na učení angličtiny, chtěla bych aby to mělo displej, aby viděl „kde“ zrovna je, aby si přehřávač pamatoval kde skončil, aby to prostě neskočilo pokaždé na začátek když to znovu zapne, snad to není moc nereálný požadavek, máte nějaké tipy?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky