středa 19. února 2020

Silikonová baňka na celulitidu

Masážní baňka z lékařského silikonu, který je bezzápachová, příjemná na kůži a hygienická. Více velikostí v nabídce. Včetně certifikátu o bezzávadnosti materiálu. Přečtěte si rady a zkušenosti na téma silikonové masážní baňky.


Nyní nové měkčí provedení pro ještě lepší použití.

Se silikonovou (gelovou) baňkou se naučíte pracovat během chvilky. Aktuálně dodáváme baňku ve světle modrém odstínu. S touto baňkou si můžete doma dělat vlastní baňkovou masáž. Baňka se přikládá na aktivní akupunkturní a reflexní místa.


Tělo se pak prokrví, uvolní a okysličí. K používání této silikonové baňky není třeba teplo, jednoduše ji přiložíte k pokožce.

V balení najdete jeden kus. Je vhodná pro maséry a terapeuty. Zábaly a smetana nedal správné výsledky. Baňky jsou dodávány s NÁVODEM na použití. Na webu jsem chytil oko banky a rozhodl se zkusit.


Vzal lékárnu, balení po které stojí kolem USD Mám takový jako na fotografii). Jedna banka brzy jsem zlomil, pád na dlaždice, ale přeji si všimnout, že jsou poměrně těsné, ne tenké sklo. Druhý tam šťastně až do současnosti. Chcete si odpočinout a dopřát svému tělu chvilku klidu? U nás najdete masivní skleněné baňky, plastové baňky i silikonové masážní baňky, které jsou vhodné pro maséry, ale i domácí baňkování.


Shenzhen M Elegancy Tech silikonová masážní baňka fialová XS. Malé baňky jsou vhodné pro omlazení obličeje. Střední baňky jsou vhodné na boky, paže, nohy a břicho při celulitidě. Nepouzita pomocka na vakuovu anticelulitidnu masaz.


Baňkování je tradiční a účinná léčebná metoda.

Pouziva sa podobne ako pristroj Cellules, ale je to lacnejsie a podla mna aj pohodlnejsie. Pouzitie: pokozka sa natrie bud kremom, alebo olejom ci gelom (najlepsie specialnym proti celulitide, ale da sa pouzit aj obycajny), potom aplikujeme banku tak, ze silu vakua urcujeme stlacenim. Nemusíte se však obávat modřin, nakolik baňka nezůstává na obličeji dlouho na stejném místě, ale neustále se pohybuje. Vážení zákazníci, chtěli bychom vás upozornit na to, že je nyní naše linka plně vytížena, a to převážně ohledně dotazů na ochranné pomůcky.


Silikónové masážne banky sa používajú na omladenie kože stimuláciou krvného obehu, vyčistenie pórov a spevnenie pokožky. Pokud Váš dotaz není urgentní, nebo nepotřebujete okamžitou reakci, napište nám prosím zprávu prostřednictvím kontaktního formuláře. Budeme se vám snažit odepsat a. Na principu baňkování funguje přístroj na celulitidu – Cellulife.


Používá se s olejíčkem proti celulitidě. Hezky prokrví pokožku, což je právě účel. Sada baněk kusů - pumpička, hadička, magnetky, baněk z toho 4. Ovšem není samospasitelný, a tak cvičení a pitný režim k tomu přidat musíte, samotné baňkování nepomůže. Apr Docela jsem se po kosmetice na celulitidu sháněla, ale nevím, co vyzkoušet :( Já na celulitidu vyzkoušela vše možné,žádné krémy nezabírali, masážní GUAN jsou to baňky (ale né ty skleněné,je to gumová baňka ) masáž.


Velké baňky jsou určeny na ramena, záda a tělo. Masážne silikónové banky sú vyrobené z lekárskeho silikónu, ktorý je hygienický, bez zápachu a príjemný na dotyk. Velikosti: XS: vnitřní průměr.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky