středa 12. února 2020

Tescoma flair

Tescoma flair

Food preparation and processing. Tescoma offers a complete range of kitchen equipment, cooking tools and table settings. Find out all the details about the product line Flair ! We use cookies to give you the best experience on our website.


New items in our range of products. Cookware set TRIUMPH, pcs. Tányérok, bögrék, kis tálak és tálak. Fűszertartók és fűszerőrlők. Skvrny od kečupu, barevných omáček apod.


Dekor rámečku vzniká tzv. Společnost TESCOMA patří mezi celosvětově známé výrobce originálních kuchyňských potřeb, které ocení jak začínající kuchaři, tak i profesionálové. FLAIR FRAME luxusní a slavnostní vzhled. Elegantní běhoun na stůl z odolné umělé tkaniny v klasických barvách.


Great prices on your favourite Home brands, and free delivery on eligible orders. Omyvatelné, čistěte vlhkou utěrkou nebo opláchněte pod tekoucí vodou a osušte. Elegantní prostírání z omyvatelného syntetického materiálu, čistěte vlhkou utěrkou nebo opláchněte pod tekoucí vodou. Nemyjte v myčce, nesušte na topení.


Každé jedlo si zaslúži rozmaznávanie – nech ide o rýchlu večeru či veľkolepú recepciu s mnohými chodmi. TESCOMA ponúka elegantný aj moderný servírovací ria kvalitné nerezové príbory a mnoho nápaditých vychytávok, ktoré dodajú vášmu stolovaniu potrebný šmrnc. Vyrobeno z prvotřídního žáruvzdorného. Líbí se mi imitace plátna a široká škála barev.


Tescoma flair

Nevypadá uměle a zláště s malými dětmi ( nabo jedlíky -čuníky) je opravdu oceníte, protože po jídle stačí jen setřít nebo spláchnout. Excellent for storing and serving baked goods, fruits, etc. It is lightweight but does the job, with a maximum advised temperature of 80°C.


Produkty z linie najdete v těchto kategoriích. Video € (vrátane DPH) Na s. Fuentes, tazas mug, platos y bols. Especieros y molinillos. Plus domáce potreby, kuchynka, priemyselný tovar, široký výber za vynikajúce ceny.


Buy Tescoma Flair 6-Piece Glass Mat, Sepia: Place Mats - Amazon. Hezké prostírání krásně doplní každý stůl při každodenním či slavnostním stolování. Luxusní a slavnostní vzhled prostírání dodává originální dekor ve tvaru rámečku. TESCOMA je českým výrobcem originiálních kuchyňských potřeb, které navrhují a testují čeští designéři v Design centru ve Zlíně, kde také sídlí centrála společnosti.


TESCOMA nese označení světový patent a mnoho z nich získalo prestižní ocenění za design, jako jsou RED DOT DESIGN AWARD nebo German Design Award. Prostírání s mnoha skvělými vlastnostmi se skvěle hodí na každý stůl. Tato technologie je založena na trvalé změně polymerních materiálů na atomární úrovni. Elegantné prestieranie z umývateľného syntetického materiálu, čistite vlhkou utierkou alebo opláchnite pod tečúcou vodou. Díky této technologii toto.


Neumývajte v umývačke, nesušte na radiátore.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky