čtvrtek 6. února 2020

Sencor sll 42

A kompakt kivitelű és igen nagy teljesítménnyel rendelkező elemlámpa. SLL , celohliníkové telo odolné voči prachu a vlhkosti. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Sencor SLL bez kompromisů.


I přes malé rozměry obsahuje mimořádně svítivou LED diodu o výkonu W. Olcsó SLLElemlámpák árak, akciók. Hasonlítsa össze az árakat! Kompaktní set pogumovaných svítilen na kolo. Tyto přední a zadní svítilny na kolo jsou ideální pomocník v případě, že potřebujete malé, praktické a lehce odnímatelné světlo především na kolo.


Celohliníkové tělo a možnost regulace intenzity světelného toku jsou idealní vlastnosti pro outdoor aktiviny. Tieto predné a zadné svetlá na bicykel sú ideálny pomocník v prípade, že potrebujete malé, praktické a ľahko odnímateľné svetlo predovšetkým na bicykel. Aj cez malé rozmery obsahuje mimoriadne svietivú LED diódu s výkonom W. Tekintsd meg a termék információit. Tačiau siūlome peržiūrėti kitas šios kategorijos prekes – tikime, kad rasite panašią prekę. Recenze ( SLL - ) – Špičková profesionální svítlina bez kompromisů.


Nejlevnější e-shop patro. Zboží za akční ceny, slevy. Naši pracovníci se Vám. Kvalitné LED svietidlo by preto nemalo chýbať v žiadnej domácnosti.


Jsme Vám k dispozici po - pá - 17hod. Pro správné fungování používají tyto stránky cookies. Setrváním na stránce s tímto souhlasíte. Extra Garancia Standard. A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.


Ergonomicný tvar zaručuje pevné a pohodlné držení. Svietidlo do ruky s veľmi užitočnou reguláciou šírky lúča. Celohliníkové telo a možnosť regulácie intenzity svetelného toku a SOS mód sú ideálne vlastnosti pre outdoorové aktivity. SENCOR SLL svietidloPROFI 3WATT 3xAAA.


Dosvit může být v otevřeném prostoru až 1metrů. Super svítivá LED dioda W. Leírás: Professzionális alumínium víz-és porálló elemlámpa. W-os nagy fényerejű LED. Ellenáll a nedvességnek, pornak és az ütésnek. Vajutades logi sisse või registreeru, kinnitate, et olete vähemalt aastat vana ja olete tutvunud Privaatsuspoliitikaga.


Kovová profesionální svítilna WattŠpičková profesionální svítlina bez kompromisů. Ušetríte € s DPH Naša cena. LED dioda zajišťuje velmi silný světelný paprsek a dlouhou životnost.


Tato svítilna je ideálním pomocníkem pro použití v domácnosti i venku. W CREE LED valgusdiood. W īpaši spilgta CREE LED diode.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky