čtvrtek 6. února 2020

Strojkové cukroví

Strojkové cukroví

Cukroví dáme na plech, který vyložíme papírem a pečeme při teplotě 180°C dozlatova. Jednotlivé tyčinky můžeme spojit marmeládou a ozdobit čokoládou. Mimo toto jednoduché strojkové cukroví si můžete připravit i další: recept na kokosové strojkové cukroví.


Strojkové cukroví

Na vánočním stole nesmí chybět ani cukrovíčko ze strojku. Toto cukroví má velmi velkou oblibu hlavně u starší generace, protože na takové vánoční cukroví byli zvyklí a dělávali ho tradičně na Vánoce. Můžete je znát i pod názvem banánky nebo linecké třené pečivo, případně ještě i jako kukuřičky.


Nechte se inspirovat recepty na klasické strojkové pečivo. Kokosové tyčinky - strojkové cukroví - recept: Mouku smícháme s kokosem a cukry, přidáme změklé máslo a vejce, vypracujeme hladké těsto, které necháme v chladnu alespoň dvě hodiny proležet. Existuje mnoho receptů na strojkové cukroví , tedy cukroví připravené pomocí masového strojku s nástavcem na cukroví. Známe těsto ořechové, vanilkové, pudingové, kokosové. Strojkové cukroví pečeme ve vyhřáté troubě na 1°C okolo minut.


Po upečení necháme vychladnout. Vždy dvě tyčinky k sobě spojíme marmeládou a rohy namočíme do čokoládové polevy. Tento recept mám od tchýně a každý rok peču minimálně dvě dávky, manžel tohle cukroví miluje!


Můžete si připravit pudinkové, ořechové, máslové nebo kakaové sušenky ze strojku. Ako sa hnetie kysnute cesto na kolace, makovy zavin babky anky, hefekuchen meiner oma - Duration: 13:09. Cukroví jsem upekla před týdny a zpočátku se mi zdálo dost tuhé. Včera jsem ho zdobila a je nádherně rozleželé. Navíc těsto výborně drží tvar, dají se dělat velmi hezké tvary, které se pečením vůbec nerozjedou, jako některé jiné stříkané cukroví.


V misce smícháme mouku s kakaem, přidáme moučkový cukr a na kostičky nakrájené máslo. Nakonec přidáme vajíčko a důkladně zpracujeme jednotnou hmotu, kterou vložíme do mlýnku a protlačujeme kukuřičky. NEJLEPŠÍ GULÁŠOVÁ POLÉVKA Z MLETÉHO MASA!


Polévková královna je zpátky! Krok 4: Vychladlé cukroví spojujte marmeládou, kterou jste na plotně nebo v mikrovlnce zahřáli a poté protlačili přes sítko. Boky máčejte v čokoládové polevě (nebo asi 1g čokolády na vaření rozpuštěné s g tuku) a dejte zaschnout na pečicí papír. Recepty Cukroví strojkové. Zpět do kategorie cukrov í. Právě teď přichází nejlepší čas na pečení křehkého cukroví , aby se stihlo pěkně rozležet.


Tady je zrovna recept na ořechové strojkové cukroví , avšak ořechy můžete vyměnit za kokos nebo puding. Linecké strojkové recepty, které budete milovat. Slepované strojkové cukroví s pudingem patří k těm druhům, které je třeba nechat nějakou dobu odležet. Pak bude jejich chuť nejlepší.


Pokud chcete opravdu vlastní homemade cukroví , doporučujeme použít také domácí marmeládu. Odzkoušený recept na výborné strojkové cukroví. Voňavé vánoční cukroví , které nesmí na vánočním stole chybět. Oblíbené strojkové cukroví , které chutná všem - malým i velkým.


Strojkové cukroví

Vyzkoušejte recept na skvělé strojkové cukroví , který je osvědčený a cukroví moc dobré.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky