čtvrtek 20. února 2020

Talíře ofélie

V této kategorii naleznete kusové porcelánové talíře do domácnosti. Jsou zde samostatně rozděleny do podkategorií talíře obvyklých tvarů jako jsou talíře mělké, hluboké či dezertní, ale také talíře méně obvyklé jako je talíř na koláč, dortový talíř, klubové či servírovací talíře. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. A také porcelánové jídelní soupravy, talíře a talířové soupravy. Prodej porcelánu obsahující jídelní soupravy, talíře , sady talířů, porcelánové šálky, hrnky, broušené sklo, sklenice, český křišťál a příbory.


Společnost má ve svém výrobním programu ucelené tvary užitkového či hotelového porcelánu, speciální varný program, porcelán pro děti a zakázkové zboží pro velké mezinárodní řetězce. Talířů je velmi mnoho druhů. Praze na Vinohradech, v ulici Jugoslávská, nedaleko náměstí Míru a Václavského náměstí. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Sháníte krásné porcelánové talíře ? Sada talířů Ofelie je vyrobena z bílého porcelánu značky Moritz Zdekauer. Tyto bílé talíře jsou oblíbené pro svůj čistý a jemný vzhled.


Moderní i tradiční design, bílý porcelán i originální dekory, zaoblené i hranaté linie. To je kvalitní porcelán značek G. Benedikt, Lilien Austria, Suisse Langenthal a Bopla. Tato talířová sada je vhodná pro použití v myčce i mikrovlnné troubě. Průměr mělkého talíře je 25cm, talíře hlubokého 23cm a talíře dezertního 19cm. Firma Verner a syn se zabývají prodejem kvalitního českého porcelánu a skla.


V jejich sortimentu naleznete bílý, nedekorovaný, užitkový, hotelový, ozdobný, dekorovaný, dětský a další porcelán. Dále broušené, nápojové, hladké, smaltované a jiné sklo. Hledat text Cena Levné do 2Kč.


KORONAVIRUS INFO: Vážení zákazníci, v návaznosti na žádost doručovacích služeb Vás žádáme o upřednostňování platby předem z důvodu minimalizování kontaktu s doručovatelem. Soupravy z kvalitního ručně zpracovávaného porcelánu. Zakoupení výrobků v soupravě o lacinější.


Jídelní sady od značek Banquet, Orion, Luminarc a dalších. Vhodný dar, který je pěkný a současně praktický. Dobrý den, ano talíře můžete dát jak do myčky, tak do mikrovlnné trouby, ale doporučejeme na nižší výkony.


Ideální pro každodenní užívání. Prvotřídní porcelán od českých mistrů ze Staré Role. Svojí neutrální barevností se dají dobře kombinovat s jinými dekorovanými kousky porcelánu. Porcelán není opatřen spodní značkou (logem) výrobce.


Dovolte nám se Vám představit. Jsme rodinná prodejna tradičních domácích a kuchyňských potřeb. Této oblasti se věnujeme více jak let.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky