úterý 11. února 2020

Test pánví

Kategorie speciálních pánví je tak trochu směsicí toho, co se nevešlo do výše uvedeného zařazení. Narazit můžete třeba na pánve s dnem rozděleným do několika kruhů. Takové pánvičky jsou vhodné pro přípravu lívanců, bramboráčků, ale také bramborových placek a ostatních pochutin. Nevíte, jaká je nejlepší WOK pánev? Recenze a test kvalitních wok pánví na trhu dle naší redakce a návod jak ji správně vybrat.


Přehledné srovnání, vítěz testu, nejprodávanější modely. Chytré hodinky a náramky jsou hit. Nejvýraznější devízou klasických pánví je jejich univerzálnost.


Můžete je použít k orestování masa, smažení řízků, ale připravíte v nich třeba i palačinky. V některých případech jsou sice na trhu speciálně navržené alternativy, ale pokud nad jejich pořízením z nějakého důvodu neuvažujete, vystačíte si. Výběr spotřebního zboží je ošemetná věc, kde často musíte volit z velmi podobných modelů, které se liší. Pánev Wok Tescoma i-PREMIUM je zajímavou pánví s průměrem, který činí dobrých centimetrů.


Využívá masivní dno, které je vyrobeno z nerezové oceli. Zaujme ale i antiadhezní povlak vnitřní části, který snižuje přilnavost. Vnější povrch je smaltovaný, což přidává na kvalitě, ale i zajímavém vzhledu.


V závěru testu je prostor na diskusi, v které se těšíme na vaše postřehy a zkušenosti. Počet testovaných produktů: 37. Nepřilnavost povrchu pánví je důležitým parametrem při výběru pánve. V našem testu jsme se kromě nepřilnavosti povrchu zabývali i odolnost pánví , jak snadná je obsluha nebo chemickými zkouškami, při kterých byla zjišťována přítomnost organických sloučenin. Náš test pánví vám přináší srovnání těch nejlepších pánví.


Ať už se jedná o teflonovou, litinovou či nerezovou pánev budeme se snažit vám jednoduše představit, kterou pánev byste si měli koupit. Vybrat si můžete ze čtyř základních druhů pánví – klasických, grilovacích, palačinkových a wokov. Každá z nich je vhodná pro přípravu jistého druhu jídla, proto pokud budete toto hlavní faktor vašeho výběru, víte, co potřebujete. Testy zveřejněny na stránce testy-recenze.


Testy a žebříčky jsou sepsány v rámci názoru redakce, jednotlivé produkty sami osobně netestujeme. Pečicí pánev je původem český vynález, který je oblíbený spoustu let, a to především pro jeho všestrannost. V jedné nádobě totiž můžete vařit, péct, smažit, grilovat, dusit i zapékat a obsluha spotřebiče je opravdu snadná, takže ji zvládne opravdu každý. Vybíráte wok pánev a chtěli byste za vaše peníze ten nejlepší?


Test pánví

Poradíme, jak vybrat pomocí německých testů a recenzí od renomovaných testujících organizací. Materiály pánví : Keramické pánve – V posledním období zažili neuvěřitelný rozmach , také nádobí z tohoto materiálu. Je přímo dokonalou volbou pro vaření v troubě , hodí se na jakýkoliv povrch varné desky avšak pokud máte indukční sporák, zvolte keramickou pánev s inovativním povrchem tzv. Jak se jedny z nejpoužívanějších druhů pánví od sebe vlastně liší a proč vybrat jednu a ne druhou a naopak? Litinové pánve jsou lety prověřenou klasikou a při dobrém zacházení vydrží opravdu dlouho.


Cenově patří k těm dražším variantám a mezi jejich přední vlastnosti patří dobrá snášenlivost vysokých teplot. Tentokrát je jich více dostupných spíše jen z Amazonu, nicméně třeba produkty WMF vítězí v testech pravidelně a můžeme je jen doporučit. Jak si vybrat pánev a jaké parametry jsou důležité, to vám prozradí náš spotřebitelský test. V testu se objevily značky: 4x Tefal, 1x De Buyer, 1x Lamart, 1x Tescoma, 1x Delimano, z nichž nejlépe dopadly Delimano, Tescoma a Tefal. Protože nám často voláte a ptáte se na to, zda a jak odsavač funguje, nahráli jsme krátký test odsavače s pánví a hrncem s odklopenou a zaklopenou poklicí.


Na trhu se vyskytuje několik druhů pánví. Abyste dokázali vybrat tu správnou, je zapotřebí se v nich nejprve začít dobře orientovat. Výrobci nabízí pánve různých rozměrů a hloubek od klasických až po speciální.


Velké rozdíly jsou také mezi použitým materiálem a povrchovou úpravou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky