pátek 28. února 2020

Stavitelne nohy

Typickým příkladem použití jsou pracovní stoly, regály, zábradlí, svařované a montované konstrukce. Mezi kloubové stavitelné nohy zařazujeme všechny nožičky, kde je maximální možný náklon osy závitové tyče v talířku větší než ± 5°. Vyrovnání nerovností až ± 20°. V řadě Ekonomik jsou vybrané pevné stavitelné nohy s důrazem na co nejnižší cenu, při zachování vysoké kvality. Nastavitelné kloubové, celokovové, celoplastové nohy.


Stavitelne nohy

Prémiové nohy pro stroje se dokáží přizpůsobit nerovnému povrchu a umožňují vyrovnat stroje, rozvodné skříně a další zařízení. Otočný kloub a podstava s velkým průměrem zajistí pevnou podporu a možnost vyrovnání. Dlouhodobé sezení pří práci s počítačem se negativně podepsuje na lidském zdraví. Nábytkové nohy koupit o objednat u OBI.


Opěrná kolečka, držáky a opěrné nohy pro přívěsné vozíky. Značky Winterhoff, SPP, Al-ko, Knott. Normované díly - Strojní nohy a podložky. Pevné stavitelné nohy (bez kloubu) mají pevně spojenou závitovou tyč a talířek již z výroby, nebo je závitová tyč do talířku „nacvaklá“, což opět vytvoří pevné ‐ bezkloubové spojení obou částí. Nachází své uplatnění zejména tam, kde hrozí ztráta talířku.


Jsou vhodné pro stroje, ochranné konstrukce, regály, stoly a další podobné aplikace. Jedná se o stoly, jejichž výška se nastavuje mechanicky otáčením kličkou (stůl ERGO), nebo povytažením teleskopické nohy (stůl EXACT), či prostým nadzvednutím či zatlačením stolové desky (stůl FLOAT). Tyto stoly mají zpravidla jednoduché ovládání nezávislé na el.


Rektifikační terče s hlavou na uchycení roštu pro terasy ze dřeva nebo kompozitních WPC desek jsou určeny pro montáž většiny dostupných terasových prken na našem trhu. Pogumovaný nábytkový podstavec vhodný jako nohy ke strojům. Stavěcí nohy z nerezové oceli pro hygienické prostředí Stavěcí nohy z nerezové oceli pro hygienick é. Umožňují doposud sedavou práci vykonávat vestoje, čímž se uleví páteři, prokrví se celé tělo a tím se zvýší efektivita práce. V tabulce jsou uvedeny základní rozměry a odkazy ke stažení souborů ve formátu dwg, stp a pdf. Zabrazit jako Tabulka Seznam Tabulka miniatur.


Stavitelne nohy

Od 4Kč bez DPH Sta. Stavitelná noha kuželová s patkou ø60mm. Stolová noha pro pracovní stoly, šířka nohy mm, výška 8mm, hloubka 6nebo 7mm, nosnost 5kg. Pokud se rozhodnete pro dodávku domů, tak při platbě kartou do 13. Použitelné jako stavitelná noha a opěrná patka.


Mohou se vyrovnávat nerovnoběžnosti ploch až do úhlu °. Se dvěma upevňovacími otvory v talíři. Ocelové stavitelné nohy ke stroji. Podlahový systém pro stavbu venkovních teras. Podstavce a nohy , to jsou takové kalhoty našeho stolu.


Stavitelne nohy

Přidejte k nim stolní desku, a celý outfit je hotový. Výškově nastavitelné podložky pod WPC podl. Můžete vybírat podstavce z masivního dřeva v moderním stylu nebo klasičtější variantu. Některé mají i police, jež slouží jako úložný prostor navíc (stejně jako kapsy u kalhot).


Vyrábíme výškově stavitelné nábytkové nohy a nožky na zakázku z hliníkových profilů. Standardní výšky 1a 1mm držíme skladem ve variantě Pelox přírodní a Pimitace nerezu světlá. V nabídce jsou nohy s kluzákem i nohy výškově.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky