pondělí 24. února 2020

Talíře benedikt

Vážení zákazníci, PROVOZ E-SHOPU NENÍ PŘERUŠEN! Objednávky zasíláme přepravní službou PPL. Osobní odběr je dočasně zrušen. Benedikt patří mezi naše nejznámější porcelánky.


Talíře benedikt

V této kategorii naleznete mělké porcelánové talíře. Talíře jsou nabízíme nedekorované, tedy obvykle v bílé barvě nebo opatřené dekorací. Vše z dílen tradičních českých porcelánek jako např.


Bílé talíře v retro stylu z karlovarské porcelánky G. Vyrobeno ze silnějšího porcelánu v duchu talířů z dob dávno minulých. Ideální pro každodenní užívání. Svojí neutrální barevností se dají dobře kombinovat s jinými bílými i dekorovanými. Z pečlivě vybraných lokálních surovin těžených v Čechách.


Talíře benedikt

Karlovarský porcelán je pojem. Na výběr máte aktuálně ze souprav a několika dekorů. K praskajícímu dřevu v kamnech, voňavé svíčkové a babiččinu láskyplnému pohledu. A přesto (nebo právě proto) se i dnes těší mimořádné oblibě.


Ani po letech neztrácí nic ze svého jedinečného kouzla, půvabu a lehkosti. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Talíře benedikt

Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Internetové stránky zaměřené na GASTRO vybavení pro hotely, restaurace a gastronomický provoz. Porcelánové soupravy je možné odekorovat na přání i ostatními námi nabízenými dekory včetně kuchyňských doplňků. Všechny informace o produktu Talíř G. Potřebujete doplnit jídelní soupravu?


Dokoupit mělké, hluboké či dezertní talířky? Na jednom místě mraky talířů z 3e-shopů! V nabídce najdete hranaté talíře na pizzu, talíře do mikrovlnky i vánoční talíře. Vyberte si podle parametrů. Ukážeme vám jen ty relevantní.


Nakupte u nás kvalitní sortiment značky G. Rádi vám poradíme s výběrem. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Zobrazených položek z celkového počtu položek. Registrací Vaší e-mailové adresy souhlasíte se zpracováním osobních údajů a zasílání reklamn. Vybírejte z 1produktů v kategorii talíře.


Chytrý nákup#128717;z mnoha e-shopů na jednom místě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky