pondělí 10. února 2020

Shurikeny prodej

Hledáte kvalitní SHURIKEN ? Vybírejte z široké nabídky produktů, které se nachází v našem obchodě. HVĚZDICE ( SHURIKENY ) pro všehcny bojovníky. IPPON SHOP - Sylva Březná nabízí kompletní sortiment skladem pro bojové sporty v eshopu i kamenné prodejně v Ostravě.


Vrhací hvězdice různých tvarů a velikostí. Trojcípé až osmicípé vrhací shurikeny. Nabízíme i řadu vrhacích zbraní (nože, hvězdice, sekery) vlastní výroby.


Pak jste na správné adrese! V našem internetovém obchodě jistě právě na takovou natrefíte. Kunai je označení pro japonský nástroj, který se v rukou experta může proměnit v multifunkční zbraň.


Nindžové ho využívali hlavně k dlabání otvorů ve stěnách. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Hvězdice tak zůstane v bezpečí i během lítých bojů. Pouzdro je vyrobeno z přírodně vyčiněné kůže a je vyztuženo prošíváním při okrajích.


K dispozici v černé barvě. Každé bojové umění má svou vlastní sadu zbraní, což je dáno dlouholetou historií a původem jednotlivých umění. Pokud jste například fanouškem japonského umění, naleznete u nás zbraně, jako jsou Sai, Shinai nebo Shurikeny.


Dále nabízíme k prodeji meče a katany, prostředky sebeobrany nebo pouzdra na zbraně ad. Kimona ninja, vybavení a zbraně pro Ninjutsu. Je to lehká a bezpečná vrhací zbraň na dřevárnu či larp.


Pro delší trvanlivost doporučujeme ošetřovat silikonov. Cold Steel Battle star vrhací hvězdice shuriken cipa 8mm. Obrovské hroty cípej hvězdice jsou dlouhé až 10cm a relativně snadno proniknou i do tvrdších materiálů.


Use code GIFTfor Off on Sale Items. Auto - Kola dotz bazar. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Svým agresivním designem se Shuriken ponoří bez milosti přímo do srdce. Střídavě hladce leštěné a černě lakované paprsky, nacházející se v různých výškách, vzbuzují dojem, že dvě pětibodové hvězdice nezadržitelně letí vpřed. Svým vzhledem patří DOTZ Shuriken všem odvážným. Potreby pre bojové umenia a športy.


Prečo nakupovať práve u nás? Procesorový chladič Scythe Big Shuriken nabízí oproti první generaci přídavnou heatpipe a dodatečnou řadu chladicího žebrování. Tato vylepšení se v kombinaci s ventilátorem Slip Stream 1postarala o významné zlepšení účinnosti chlazení.


Nicméně, abych nezapomněl, ks za 7- KČ. To je rozumná cena, protože kdybyste měli tyto vrhací hvězdice neboli shurikeny , objednávat v e-shopu, zaplatíte jak za cenu min. KČ za tyto shurikeny , tak za poštu a dovoz, tedy, za dobírku. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.


Find Audited China Manufacturers of Spa Company.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky