středa 12. února 2020

Silikonové masážní baňky sada 8ks

Silikonové a gumové baňky jsou nejprodávanější v našem e-shopu. Se silikonovou (gelovou) baňkou se naučíte pracovat během chvilky. SADA BANĚK S PEVNÝM HROTEM A MAČKACÍM MÍČKEM V sadě je ks baněk z tvrdého plastu. Ale nemají většího opodstatnění, není potřeba se bát, že byste museli s modrou jen.


V knize jsou popsány techniky aplikace baněk i moxy, indikace s kontraindikacemi, najdete tam.

Pomocí baňkování dochází ke zlepšení buněčné aktivity a odstraňování podkožního tuku, tím pomáhá omlazovat pokožku celého těla. U nás najdete masivní skleněné baňky , plastové baňky i silikonové masážní baňky , které jsou vhodné pro maséry, ale i domácí baňkování. Baňkování je tradiční a účinná léčebná metoda.


Silikonová baňka se používá při masážích a terapiích i jako doplněk klasické masáže. Provádíme jednou, až dvěma baňkami. Tady jsou vhodnější silikonové baňky.

Baňky se snadno aplikují, jsou vhodné na masáže i na automasáže (oblíbené např. při celulitidě). Podtlak se vytváří stlačením baňky , přiložením a puštěním. Při baňkování doporučujeme použít oleje, masážní krém nebo gel. Pro lepší orientaci se podívejte do informačního článku o baňkách, který najdete v sekci články. Další články o baňkování můžete najít na maser.


Najdete u nás všechny možné druhy baněk. Nyní velmi populární silikonové baňky. K těmto baňkám jsme pro Vás nechali namíchat kvalitní kávový olej na baňkování, který pomůže prokrvit pokožku a je pomáhá tak bojovat s celulitidou. Zajímavý doplňek manuální lymfodrenáže (jen slabý podtlak).


Nechte asi minutu přiloženou baňku, dále ji. Silikonová masážní baňka se používá při masážích a terapiích i jako doplněk klasické masáže. Masážní baňky 36mm, silikonové.


Baňky jsou vhodné k baňkové masáži i klasickému přikládání-výborná aplikace u dětí-odpadá strach z ohně.

Také je jednuše použitelná při Dornově metodě. Díky své měkkosti vhodná k aplikaci ke kloubům a u. Nenechávejte baňky na jednom místě příliš dlouho, protože by to mohlo zanechat nežádoucí stopy. Je možné čistit podobně jako dětské lahve na mléko v páře či horké vodě. Používejte baňky jemně a masírujte pokožku, aby se zabránilo poškození kůže nebo tvorbě puchýřů. Sada silikonových masážních baněk pro maséry i pro domácí použití.


Výborná aplikace u dětí, odpadá strach z ohně. Vhodné zejména na odbourávání celulitidy a zlepšení lymfatického toku. Měkké a poddajné silikonové pohárky jsou vhodné pro baňkové masáže a wellness masáže. Svoje místo si najdou i ve.


Je vhodná pro maséry a terapeuty. Velice snadná aplikace.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky