středa 12. února 2020

Teflonové ubrusy na míru

Rozměr teflonového ubrusu Vám ušijeme na míru. Vzory teflonových ubrusů lze kombinovat s různými barvami. Naši klienti mohou velmi dobře přizpůsobit teflonový ubrus barvě své restaurace, penzionu, domu či dané akci. Naším hlavním produktem jsou teflonové ubrusy , naprony a rautové sukně odolné vůči skvrnám. Teflonové ubrusy - dodavatel ubrusů, tkaniny, potahů, povlečení a hygienických potřeb.


Kromě prodeje kusových ubrusů a běhounů se zabýváme také se šitím na míru.

Kromě látky si můžete zvolit libovolný rozměr a tvar ubrusu (kulatý, oválný, čtvercový či obdélníkový). Výhody těchto jednobarevných ubrusů jsou: rychlé dodání,výroba rozměrů na míru ,výroba loga od kusů,menší náklady na praní. V případě polití, stačí ubrus setřít utěrkou nebo ubrouskem.


Tyto teflonové ubrusy s vodoodpudivou úpravou jsou velmi snadné na údržbu. Vzhledem k tomu, že jsme výrobci, dokážeme Vám vyrobit ubrus přímo na míru. Damaškové ubrusy 1 bavlna.


Právě díky tomu se teflonové ubrusy hodí jak na domácí, tak i venkovní použití a rovněž také do restaurací. V naší široké nabídce naleznete teflonové ubrusy v různých atraktivních barvách a vzorech, které skvěle využijete ve Vaší domácnosti, na zahrádce nebo i na chatě a potěší Vás i příznivá cena těchto.

Při volbě rozměru si můžete vybrat od malých prostírek, přes dekorativní šály, naprony až po oválné či kruhové jednobarevné teflonové ubrusy. Pokud však v nabídce není vámi požadovaný rozměr, nezoufejte. Atypický jednobarevný teflonový ubrus na míru pro nás není problémem. Ušijeme vám ubrus na míru vašemu stolu. Zvolte si kategorii látek.


Jednobarevné látky 224. Luxusní dekorační látky 99. Kvalitně ušitý ubrus nabízíme na stoly kuchyňské, konferenční, kancelářské a zahradní. Rádi Vám ušijeme ubrus na míru do dnů. A jestli chcete vytvořit ve své místnosti pocit pohody a harmonie, tak proč k tomu nevyužít naše teflonové ubrusy s potiskem.


Jejich decentní vzhled s různými vkusnými květinovými potisky, v jakémkoliv barevném provedení a velikosti, ozdobí každý jídelní stůl, jak v domácnosti, tak i na zahradě. Kromě svátečních designů nabízíme také luxusní teflonové ubrusy s vodoodpudivou úpravou v pestré škále barev, které se hodí nejen do domácností, ale i restaurací a hotelů. Kromě výše zmíněných u nás naleznete také ubrusy s prostíráním z tkaného kanafasu, ubrusové šály nebo žakárový teflonový ubrus. Máte dost toho, že se Vám na ubrus rozlije nějaká tekutina nebo Vám ho umažou vaši malí raubíři?


Nabízíme Vám ubrusy s nešpinící úpravou, u kterých se nemusíte bát žádného velkého znečištění a případné nečistoty snadno a rychle odstraníte. Díky tomu se tekutiny do látky nevsakují a zůstanou na povrchu. Ubrusy metráž i ušití na míru.


Stačí je pak setřít ubrouskem nebo utěrkou.

Je už jen na vás jestli zvolíte jednobarevné ubrusy nebo ubrusy se vzorem. Někdo používá ubrusy jako ochranu stolu, někdo je považuje za estetický doplněk. V dnešní době, kdy máme na výběr široký sortiment materiálů, barev, vzorů a rozměrů, je možné spojit jak estetickou, tak praktickou stránku. Naše napínací potahy sednou na každou sedačku a vylepší i váš domov. TIP: Přečtěte si zákaznické recenze u produktů.


Naše potahy exkluzivních značek z Itálie, Španělska a Turecka mají skvělá hodnocení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky