čtvrtek 27. února 2020

Vlněná deka merino

Vlněná deka Gergana merino. Složení: 1 merino vlna z ekologického chovu ovcí Tato merino deka je velice vhodná pro miminka od narození. Je velmi poddajná a lehká. Malé tělíčko jemně obejme a zahřeje tak jak to umí jen vlna.


Hebká a příjemná merino vlna má skvělou termoregulační vlastnost a díky tomu aktivně vyrovnává rozdíly okolní teploty.

Exkluzivní deka z ovčího rouna pro naše nejnáročnější zákazníky! Je dodáváná ve vysoké gramáži (500g) To znamená, že je silná a kvalitní. Mega vlnené priadze pre gigantické pletenie z pravej Merino vlny. Vyberte si deku podľa svojich predstáv a vytvorte si doma tú pravú Hygge atmosféru.


Teplá, útulná deka z vlny merino vás nejen zahřeje na dlouhé, chladné večery, ale také vám poskytne pohodlí a příjemné pocity. Merino deka je výhodná akvizice pro rodinu jakéhokoliv bohatství. Deka s kvalitní vlnou z australských ovcí bude sloužit dlouhým službám pro všechny členy rodiny a stane se předmětem.


Díky jemnosti merino vlny, tyto deky „nekoušou“, jsou antistatické a antibakteriální.

Spolu s teplým nápojem a dobrou knížkou se stanou vašim nenahraditelným společníkem pro chladnější část roku a příjěmně vás jí provedou. Deka z ovčí vlny se vyrábí z vlny mladých ovcí chovaných v Austrálii a na Novém Zélandu. Má profylakticko-léčebné účinky.


Nedráždí pokožku a jemně masíruje nervová zakončení na těle. Ovčí rouno snižuje také napětí a bolest, odstraňuje kladné ionty, škodlivé pro organismus, které jsou příčinou únavy a. Přírodní vlněné deky z evropského Merina od světoznámého výrobce Nobel. Tepelné a antialergické přikrývky z ovčí vlny: Hančin krámek. Deka působí velmi hravě a svěže, protože právě designérka je velkou zastánkyni odlišných vzorů a barevných kombinací. Luxusně měkká merino vlna je jasnou volbou pro deku Stokke.


Jemná na dotek a příjemná pro citlivou dětskou pokožku, tato vlněná deka Stokke je prodyšná a pomáhá udržovat stabilní teplotu miminka během celého roku. Deka se vyrábí z vlny mladých ovcí chovaných v Austrálii a na Novém Zélandu. Handmade z vysoce kvalitní výrobky z ovčí vlny Merino ! Hřejivé, luxusní a stylové výrobky z pravé ovčí vlny Merino ! Stylová deka , která ozdobí Vás interier a navíc pořádně zahřeje při chladných večere.


Je dobré si uvědomit, že saháte po produktech nejvyšší kvality, které téměř nemají konkurenci. Deka MERINO se vyrábí z vlny mladých ovcí chovaných v Austrálii a na Novém Zélandu.

Deky z ovčí vlny mají profylakticko-léčebné účinky. Deka je vyrobena z ovčí vlny MERINO , díky které je přikrývka velmi hřejivá a příjemná na dotek. Deka je vhodná pro děti a alergiky, skvěle odvádí tělesné vlhko a má výborné izolační vlastnosti. Každá jedna deka je originál a pomůže vám vykouzlit tu pravou atmosféru vašeho domova.


Poznejte naše úžasně heboučké ručně pletené deky. Garance originality Týdenní akce a slevy. Z naší nabídky vám určitě udělají radost vlněné, bavlněné a lněné deky Lapuan Kankurit, Marimekko a Iittala s nadčasovými motivy v pravém severském stylu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky