pátek 8. ledna 2016

Drevene krabicky

Dřevěná krabička je decentním doplňkem Vašeho dárku, nebo reklamního předmětu. Naleznete zde krabičky na alkohol, fotografie nebo čaje. Využijte u nás také laserového gravírování a krabičku ze dřeva si nechte označit Vaším logem nebo osobním věnováním. Prosíme Vás, aby ste zvážili, či naozaj objednávku aj uhradíte a máte o vybrané produkty záujem.


Kopia sa nám objednávky, ktoré skompletizujeme, nachystáme a zákazník ani po niekoľkých urgenciách objednávku neuhradí a pracne každú položku opäť zatrieďujeme kam patrí. Vyrábíme je z borovicového dřeva v některé z českých či evropských truhláren, které si sami vybíráme. Náš internetových obchod představuje originální dřevěné krabičky zhotovené z prvotřídních materiálů. Nabízíme krabičky na čaj a ozdobné dřevěné skříňky či různé krabičky ze dřeva. Vám krabičky ze dřeva v mnoha velikostech i provedeních dle Vašich konkrétních požadavků – může se jednat o celou škálu krabiček od úplně malých krabiček na šperk či jinou drobnost přes krabičky na psací potřeby, hry, dárkové předměty, krabičky na čaj, kávu, čokoládu atd.


Tento e-shop využívá cookies a bez jejich použití není schopen fungovat. Nesouhlasím s použitím cookies na tomto e-shopu (zobrazí se prázdná stránka). Dalším sektorem jsou mateřské školy, kam dodáváme dřevěné šuplíky, vybavení šaten, dřevěné hračky a didaktické pomůcky.


V tejto kategórií najdete rôzne drevené krabice, krabičky s priečinkami alebo bez priečinok, čajové krabičky, drevené debničky, šperkovnice, kurfe, boxy pre náradie, šitie a podobné drevené výrobky na zdobenie. Nájdi si, čo sa ti páči. ORIGINÁLNÍ ČESKÁ RUČNÍ VÝROBA. Stojan na servítky Čajník výška 12.


Najčastejšie používaná ako dekorácia domova, alebo originálne balenie darčekových balíčkov. Kolekce Provence byla inspirována francouzským stylem, kde se snoubí vesnická atmosféra s vůní levandulí linoucí se místním krajem. Není žádné tajemství, že jakmile se řekne Provence nebo Francie, každý si představí nekonečné lány levandulí. Rychlý projekt, který se dá zvládnout za pár hodin.


Drevene krabicky

Drevené krabičky na fotografie a USB. Krabička na cibuli ze zbytkového dřeva z palety a zbytku překližky, které jsme použili na dno. Online obchod so slovenským handmade dizajnom. Ukládejte si své šperky a klenoty na správné místo, předejdete poškození a prodloužíte jejich bezchybný vzhled a životnost.


Vyberte si vhodnou šperkovnici, box na hodinky nebo krabičku na šperky. Vítejte na stránkách dřevěné krabičky firmy HABAčeK s. Vyrábame ich z borovicového dreva v niektorých českých alebo európskych truhlární, ktoré si sami vyberáme. Sada drevených krabičiek.


Zakázková výroba dřevěných krabiček. OSOBNÝ ODBER objednávok je vzhľadom na aktuálnu situáciu POZASTAVENÝ, zvoľte si prosím doručenie do Zásielkovne, alebo doručenie kuriérom. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Dřevěné krabičky na kapesníky, drevoaprouti.


Darčekové krabičky pre ozdobné zabalenie akýchkoľvek darčekov. Predávaj svoje výrobky aj ty! Výrobky z dreva vhodné na ďalšie dekorovanie. Na drevené výrobky použite techniku decoupage, po našom je to známá servítková technika a vykúzlite originálne mini krabičky, ale aj krabice na čaj, truhlice, šperkovnice, skrinky na kľúče, obrazy, stojany, zakladače, srdiečka a obdarujte darčekmi svojich blízkych. Vizitky, novoročenky, medaile, poháre od nich, sú niečím iným, netradičným a vždy nielen nás, ale aj obchodných partnerov zaujmú.


Radi spolupracujeme s firmou Drevobox.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky