pátek 8. ledna 2016

Elektrický otvírák na víno

Exkluzivní elektrický otvírák na víno s ořezávátkem pro, rychlé, pohodlné a nejjednodušší otevírání jakékoliv láhve za sekund. Ke skvělému vínu se hodí něco výjimečné - originální otvírák na víno , který zároveň zamezí trapné situace , kdy nejde láhev otevřít, špunt se roztrhne napůl nebo se korek rozdrolí do nápoje. Elektrický otvírák na víno. Již více nemusíte trápit s těžkým a problémovým otevíráním vínové láhve. Použijte tento elektrický otvírák a víno můžete popíjet mnohem rychleji.


Ideální řešení pro romantickou večeři nebo.

Potom je pro vás elektrický otvírán na víno jako dělaný. Kromě úspory času a síly vám nabídne zážitek, který se jen tak neokouká. Otvírák zvládne odšpuntovat různé typy uzávěrů i lahví, navíc si můžete vybrat ze tří designů a provedení podle výbavy přístroje. Rychlé, jednoduché a elegantní, takové bude otevírání vína po novém.


Otvírák na víno s nožíkem na fólie je nápaditým a moderním dárkem pro milovníky vína a potěší zejména ty méně zručné, kteří si svou oblíbenou láhev otevřou raz dva. Součástí balení je seřezávač fólie, zátka na lahve, číšnický otvírák a nálevka. Velice kvalitní otvírák na víno , vhodný také jako dárek.


Pokud si chcete dopřát sommelierský zážitek, sada Lamart je pro vás jako stvořená.

Univerzální otvírák na víno PERFEGI, typu číšnický nůž, patří k nejspolehlivějším a nejoblíbenějším otvírákům vůbec. Jeho součástí je ořezávátko i otvírák na láhve od piva. K jeho výhodám patří snadné otvírání láhve ve dvou krocích, elegantní vzhle odolnost a velmi dostupná cena.


Představujeme Vám elektrický otvírák na víno od společnosti BergHOFF Geminis, který je ideálním pomocníkem při otvírání lahví s vínem. Vývrtky a otvíráky lahví. Vyzkoušejte nový otvírák na víno Easy Black a otevírání lahví se pro Vás stane zábavou. Tento výrobek je k dostání v černém provedení. Tento elektrický otvírák je malý, ale velmi šikovný pomocník do každé domácnosti.


Xiaomi elektrický otvírák na víno , aku vývrtka. Sada vývrtky,zátek a chladícího návleku na víno Koala Kit Forest - Šedá. Elegantný elektrický otvárač na víno Silver Twister, vďaka ktorému otvoríte Vaše obľúbené víno rýchlo, bez námahy a bez škvŕn na obruse.


Na rozdiel od klasickej vývrtky je veľmi pohodlný, prakticky a navyše vyzerá úžasné. Víno otvorí za sekúnd a plné nabitý otvárač. Sada na víno ORION se stane vhodným dárkem pro milovníka vín, ale i vkusným doplňkem do domácnosti. Sada je uložená v dřevěné krabičce a obsahuje skládací vývrtku s nožíkem, kroužek na ubrousek, zátku a teploměr. Určitě jste zažili nepříjemnou situaci, kdy jste si nevěděli poradit s otevřením vínové láhve případně se Vám korek roztrousil přímo do vína.


Náš e-shop má cíl přinášet nejen každému vinaři kvalitní, personalizovanou vývrtku, se kterou bude radost otevřít každou láhev. V nabídce máme jednobarevné a dvoubarevné vývrtky, ale i vývrtky s vlastním potiskem.

Dodáváme také stylové krabičky pro dárkové balení. Elegantní elektrický otvírák na víno Silver Twister, díky kterému otevřete Vaše oblíbené víno rychle, bez námahy a beze skvrn na ubruse. Na rozdíl od klasické vývrtky je velmi pohodlný, praktický a navíc vypadá úžasné. Excellent Silver má infračervený senzor na měření teploty.


V našem sortimentu najdete kvalitní elektrické vývrtky - otvíráky, ve třech provedeních. Už sa viac nemusíte trápiť s ťažkým a problémovým otváraním vínovej fľašky. Použite tento elektrický otvárač a víno môžete popíjať oveľa rýchlejšie. Ideálne riešenie pre romantickú večeru alebo. Otvírač slouží zároveň jako základna, díky které vývrtka sama stojí.


Kvalitní zpracování v elegantním černém provedení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky