úterý 12. ledna 2016

Rotační kulmofén rowenta

Free Shipping Available. Buy Rowenta Irons and get the best deals at the lowest prices. Jeho povrchová úprava je obohacena o kašmír s keratinem, které se starají o zářivý lesk vlasů a jejich ochranu proti působení vysokých teplot. Rotační kulmofén Rowenta.


Vlasy jsou díky rovnoměrnému rozložení tepla během chvíle dokonale lesklé a chráněné před krepatěním. Tím usnadňují tvarování účesu do velkých vln, podtáčení konečků pro výsledný živý vzhle uhlazují vlas a zamezují krepatění vlasů. Nově mají užší tělo a větší. Díky funkci chladného vzduchu dokáže vlasy i lépe zafixovat a udržet vytvořený účes delší dobu. Díky nové inovativní technologii budete mít poprvé na dosah ruky opravdu profesionální výsledek.


Vyberte si z intuitivního nastavení program podle požadovaného výsledku a ze. Tento otáčivý kartáč zajišťuje bezchybnou úpravu úče. Plusem je nastavitelnost více úrovní teploty, plus chladný vzduch na dokončení úpravy a různé nástavce ve výbavě. Některé kulmofény obsahují ionizér a rotační kartáč.


Ať už jde o volné nebo husté kadeře, vlny nebo rovné účesy, kulmy a víceúčelové nástroje pro úpravu vlasů, Rowenta vám vždy umožní popustit uzdu fantazii. Zaručují pro vaše vlasy snadnou úpravu a dokonalé výsledky. Vestavěná technologie Ion Boosters propůjčuje vlasům dokonale lesklý vzhled. Samostatnou kategorii tvoří kulmofény rotační. Díky rotaci lze nastavit směr, kterým se bude kartáč otáčet.


Jaké výhody rotační kulmofén nabízí? Pořiďte si kulmofén Philips, Babyliss nebo Rowenta a získejte dokonalý účes. Výhody kulmofénu na vlasy.


Kulmofén neboli foukací kulma spojuje vlastnosti fénu a kulatého kartáče do jednoho přístroje. Kulmofén můžete použít na mokré, polosuché i suché vlasy a vytvořit tak požadovaný účes. Ve chvíli, kdy nejvíc spěcháte, si vaše vlasy dělají, co chtějí. Pro tyhle případy je dobré mít v zásobě jeden praktický kulmofén , který nepoddajné nebo přeleželé vlasy srovná rychle a efektivně do latě. A v názvu produktu není slovo „objem“ a „lesk“ uveden jen tak.


Tento rotační kulmofén totiž na rozdíl od jiných obsahuje rotující kartáč, který vám velmi usnadní tvorbu vašeho. Zajišťuje bezchybnou úpravu vlasů pomocí aut. Rowenta Steam Iron SM7Made in Germany FREE SHIPPING. Lowest Prices on Top Items.


Rotační kulmofén rowenta

Save Money with eBay Deals. Million Shoppers Want to Buy. Start Making Money Today. Využít můžete rotaci vlevo a vpravo.


Perfektně do ruky padnoucí kartáč využívá automatické rotace, díky které je vysoušení a. Generátor iontů odstraňuje z vlasů satickou elektřinu a omezuje krepatění. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Rotační kulmofén rowenta

Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Výkonný generátor iontů má zesilovače a tím vytváří až 40× více iontů pro dokonalé hladké, zářivé a lechce se upravující vlasy. Užívejte si technologii s našimi inovativními řešeními pro pohodlí domova, péči o oděv a krásu.


Navštivte oficiální web značky Rowenta.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky