úterý 19. ledna 2016

Topné těleso do pračky whirlpool

Topné těleso do pračky whirlpool

Nejprodávanější univerzální topné těleso pro pračky Whirlpool. Speciální poniklovaný povrch prodlužuje životnost spirály a lépe zabraňuje usazování vodního kamene. Tento náhradní díl se již nedodává. Toto topné těleso do pračky se již nedodává.


Dodáváme náhradní topné těleso pro pračky Whirlpool. Topné těleso do pračky Whirlpool , použitelné i do jiných značek a typů. Univerzální topné těleso vhodné do mnoha praček. Topení do pračky WHIRLPOOL AKR 8NB-AKR 8GY-ACH 8BR -ACH 8WH orig. V nabídce náhradních dílů naleznete topné těleso pračky , náhradní topná tělesa pro.


Pokud po minutách kontrola nezjistí, že se voda napouští do pračky , pak se ventily vypnou a rozsvítí LED “vodovodní kohoutek”. Ovládání je v režimu pozastavení. Pokud bylo možné odstranit poruchu, stiskněte tlačítko PB Start, spotřebič se restartuje.


Původní parametry topného tělesa nemusí odpovídat s výše uvedenými. Chladničky a mrazničky Čisticí prostředky, pohlcovače ethylenu, vodní filtry, formy na le skladovací koše a další. Péče o domácnost Čisticí prostředky, hadříky, osvěžovače vzduchu, prachové filtry, potahy na žehlicí prkno a. Délka topení od příruby:1mm. K dispozici je i pračka amerického typu , která nemá topné těleso a je nutné připojit ji na přívod teplé vody. Teleso určené do plastovej vane, čo má už väčšina nových práčok, má zabudovanú tepelnú ochranu.


Ahoj lidi, obracím se na všechny a prosbou o poradu, jak vyndat topné těleso z pračky. Přední strana pračky se tváří, že raději nerozebírat, je tam plnicí otvor. Moc všem děkuji za pomoc. Obsahuje tepelnou ochranu. Navštivte sekci Výprodej, kde naleznete produkty za bezkonkurenčně nejnižší ceny ! TOPNÉ TĚLESO - TOPENÍ pračky Siltal, Sancy, I Doporučujeme: Lamis.


Ale topné těleso vypadá jako nové ( je staré let, ale není na něm ani trochu vodního kamene ) a ani proměření multimetrem neukazuje na nějakou závadu ani na topné spirále ani na NTC čidlu. Jak vypadalo Vaše vadné topené těleso ? Váhám jestli měnit topné těleso nebo je chyba v programátoru pračky. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Pro správný výběr sledujte parametry. Prodám topné těleso pračkové s jímkou termostatu, určené pro ohřev vody v automatických pračkách. S otvorem pro rezistor. Cena: 3Kč (s DPH) 1EUR.


Najdeme vám spolehlivého řemeslníka. Získejte cenové nabídky na opravy praček, servis elektrospotřebičů. Vestavné trouby WHIRLPOOL přehledně na jednom místě.


Náhradní díly Bosch na pračky. Topení je typicky vyhnuté do stran. Pračky (534) Sporáky a trouby.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky