čtvrtek 21. ledna 2016

Teflonová šňůra

Kvalitní těsnění skladem. Možnost i výroby těsnění na zakázku. UCPÁVKOVÉ TĚSNĚNÍ (6-5) 6XPB-0TEFLON Vysoce kvalitní pletené těsnění vyrobené z bavlněné příze a impregnované PTFE (teflonem). Provazcové teflonové těsnění sloužící k utěsnění hřídelí u čerpadel.


TĚSNÍCÍ TEFLONOVÁ ŠŇŮRA X MM Kliknutím zobrazíte detail obrázku. MINIVAL teflonová těsnící šňůra na závity m Odesílatel Souhlasím, aby společnost TAFIMEX jako správce zpracovávala moje osobní údaje v rozsahu uvedeném v tomto formuláři za účelem zodpovězení dotazu. Není pravda že teflonová páska povolí když ji pootočím zpět a zase zpátky. Stačí když se navíjí s rozumem. Jediné co mě na ní vadí je to že se plbě navíjí v místech se špatným přístupem, kde si musím roličku předem předvinout.


V tom bude asi niť a konopí lepší. Těsnicí šňůra není levná, 1metrů stojí asi 3korun, ale je spolehlivá a dobře se s ní pracuje. Na rozdíl od teflonové pásky tu nejsou problémy s „cuknutím“ zpět. A pro zapomnětlivé je vždy na krabičce napsáno, kolik závitů je třeba na který průměr trubky natočit. Vetšinou tam lidi pro jistotu navinou o. Pro 1 funkčnost povolte prosím aktivní skriptování v nastavení Vašeho prohlížeče, případně použijte prohlížeč, který JavaScript podporuje.


Jsou vybaveny odřezávačem. PB-0bavlněná šňůra s teflonovou impregnací 16x16. PB 0je vysoce kvalitní pletené těsnění, vyrobené z bavlněné příze, impregnované teflonem.


Nakupujte těsnění přímo od výrobce. Těsnění nejen prodáváme, ale nabízíme i výrobu těsnění na míru. Snažíme se poskytovat služby v co nejvyšší kvalitě, proto naše stránky využívají technologii cookies. Těsnící šňůry, desky, těsnění do šroubení. Většina internetových prohlížečů je automaticky nastavena tak, aby byly soubory cookies příjímány.


Jinak je potřeba praktické využití vyzkoučet. Teflonová páska je velmi. Ale teflonová nit snese i větší motání. Hlavně je nutné na kraji závitu navinout těsniva méně a postupně přidávat. Pak je motání do kužele a čím víc se dotahuje,tím víc těsní.


Ucpávkové šňůry Temapack V souladu s programem těsnících materiálů vyrábí Temac, a. Typ splétání a použití osmi pramenů ji dělá jemnější a lépe ohebnou. LOCTITE teflonová těsnící šňůra 50m. FLONTEX DZ 7je teflonová ucpávka zesílená aramidovým vláknem pro zvýšení odolnosti proti opotřebení při snížení nebezpečí odírání hřídele.


Ucpávka je vhodná pro těsnění abrazivních kalů a odpadních vo hrubých nečistot. Plyn -až °C a PN 5. Schváleno pro všechny běžné instalace: voda, topení a plyn. Při utěsňování lze spojem otáčet do potřebné pozice i směrem zpět.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky