čtvrtek 21. ledna 2016

Kontejnery na textil ostrava

Využití kontejnerů především pro svou modularitu, standartní rozměry, výbornou skladnost a snadnou přepravu se neustále rozšiřuje do různých oblastí našeho každodenního života. Pokud v seznamu rozmístění kontejnerů nenajdete kontejnery ve svém obvodě, znamená to, že příslušný úřad městského obvodu v současné době nevznesl požadavek na jejich přistavení. Veškeré údaje k přepravě a specifikaci uveďte do objednávky. Sedm speciálních kontejnerů na textil jsme již v Ostravě rozmístěných měli, a to u supermarketů.


Je to pro lidi pohodlnější, protože mohou nepotřebné šatstvo odevzdat cestou na nákupy, vysvětlila oblastní ředitelka Diakonie Broumov Lenka Wienerová. S kontejnerovou dopravou máme mnoholeté zkušenosti.

S námi máte jistotu, že váš odpad legálně zlikvidujeme podle patřičných vyhlášek a nařízení za příznivé ceny. Disponujeme kontejnery. Odvážíme kontejnery v Ostravě-Vítkovicích a okolí. Další lokace dle dohody.


Zajistíme odvoz odpadu, dovoz strusky, stěrku, uhlí, písku apod. Město Ostrava ve spolupráci s Diakonií Broumov s. Albert, umístila oranžový kontejner na použité oblečení, textil , obuv, kabelky a dětské hračky na stanoviště parkoviště obchodního střediska Albert na ul. Velkoobjemový odpad lze odložit také ve sběrném dvoře, který je na ulici U Výtopny.


Společnost OZO Ostrava také nabízí svoz odpadu z místa bydliště za poplatek ve výši až 4korun dle objemu.

Vše v regionu moravskoslezského kraje, zejména Ostrava , Havířov a Frýdek-Místek, popř. Naše mise je jednoduchá: Nabízíme lidem pohodlnou a ekologicky přívětivou cestu, jak se zbavit oblečení, bot a doplňků, které již nechtějí nebo nepotřebují. Textilní odpad tak odkláníme ze skládek. Společně můžeme dát oblečení druhý život a učinit svět lepším a čistším místem pro náš život.


Stavební suť a zemina - cihla, beton a další. Foto je ilustrační, nutno ověřit současný stav. Velkoobjemové kontejnery jsou rozmísťovány v našem městském obvodu ve spolupráci se společností OZO Ostrava zpravidla 2-3x ročně. Rozmísťovány jsou vždy do ulic na veřejně přístupná místa tak, aby občané měli možnost se bezproblémově zbavit svých nepotřebných větších věcí.


Zároveň jejich pravidelným. Levné námořní,skladové a obytné kontejnery v Ostravě. Nové i bazarové kontejnery. K této akci se přidala i městská společnost OZO Ostrava s. Současný počet kontejnerů nepovažujeme za konečný. Rozmisťování dalších bude pokračovat na základě získaných zkušeností.


Speciální kontejnery na sběr oblečení a textilu v Novém Jičíně V Novém Jičíně jsou k dispozici kontejnery na sběr obnošeného oblečení, obuvi, bytového textilu a plyšových hraček. Lidé tak mají na výběr, jestli nepotřebné věcí odnést do sociálního šatníku nebo je jednoduše vyhodit. Odevzdané věci sbírá a. Neurgentní linka městské policie.

Spravovat kontejnery na textil není určitě žádná legrace. Napadnou vás nějaké zajímavé příhody s kontejnery ? Lenka a Katka za POTEX: V kontejnerech se občas dají najít i velmi pikantní kousky. To jsou barvy kontejnerů v Ostrava , do kterých mohou lidé z krajské metropole vhazovat tříděný odpad. Ostrava - Zelená, žlutá, modrá, červená a teď i oranžová.


Právě v těchto dnech mezi ně přibyl i speciální kontejner pro textil. Tituly pro nejaktivnější obce v rámci jednotlivých krajů byly rozdány - 02. Už půlstoletí jsme na trhu.


Za tu dobu jsme získali cenné zkušenosti, například jsme se naučili, že je lepší stát na dvou nohách. Proto jsme zavedli dva diverzifikované produkty: skládací skladovací kontejnery a technologická zařízení pro chov drůbeže. Jsme ryze česká firma a na svůj původ jsme hrdí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky