čtvrtek 14. ledna 2016

Vysavač zelmer jupiter

Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Evropou a expandovala na evropský trh. Kromě pomocníků na úklid podlahy, můžete pod.


H T je vhodný pro všechny typy podlah, jelikož má v základní výbavě vzduchový turbokartáč a hubici na parkety! Navíc disponuje funkcí, která zabrání použití vysavače bez prachového sáčku a dále je vybaven bezpečnostním ventilem.

Pro vysavače které vám dodáme zajišťujeme záruční i pozáruční servis! Hodí se zejména pro vysávání rozlehlých prostor, jako jsou domy a velké byty s nejrůznějšími. Popis a specifikace ↓Ke stažení. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch.

Platba prevodom - Jednoduchý a tradičný spôsob platby. Zelmer - Katalog Zelmer. Po dokončení objednávky Vám zašleme údaje k platbe.


Tovar expedujeme ihneď po overení, že Vaša platba k nám dorazila. HP JUPITER je praktický pomocník do každej domácnosti na vysávanie a odstraňovanie nečistôt z akéhokoľvek povrchu. Pomocou neho sa realizuje iba suché vysávanie.


Výborne odstraňuje prach, omrvinky a rôzne nečistoty, ktoré nepatria do domácnosti. Podlahový vysávač je vreckový, obsah jedného prachového vrecka. Baby Shark Syrup Ice cream shop play~!


Prodám vysavač zelmer Aquawelt Plus. Jedná se o víceúčelový vysavač pro mokré a suché vysávání,a mnoho dalšího,jako je suché vysávání, vysávání vody a mytí koberců. Pracuje v režimu se sáčky(nebyli ani použity) nebo v bezsáčkovém režimu s kontejnerem na vodu.


Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. SK Jupiter je šikovným pomocníkom pri vysávaní nečistôt z vašej dlážky. Navyše sací výkon je možné regulovať.

Súčasťou dodávky je aj ľahko ovládateľná teleskopická kovová trubica, flexi. Náhradní díly a příslušenství ZELMER. Veškeré příslušenství a náhradní díly k výrobkům zn.


Pokud v tomto oddíle nějaký náhradní díl nebo příslušenství k výrobkům ZELMER nenajdete, volejte tel. This feature is not available right now. Please try again later.


Typ filtrace sáčkový Určení pro alergiky Hlučnost dB Celý popis a technické parametry. Je nám líto, ale toto zboží se již neprodává. HEPA filtr do vysavače ZELMER , od náhradního výrobce.


Věříme ale, že si vyberete nový.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky