pondělí 18. ledna 2016

Víko motoru felicia

Víko motoru felicia

Get without the ads. Skip trial month free. Výměna motoru a tlumičů u Feldy Filip Čejka. Unsubscribe from Filip Čejka? Získejte super slevy pro pravidelné odběratele!


Víko motoru felicia

Felicia I umožňuje vybrat každému automechanikovi vše, co potřebuje pro svou autodílnu. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů v kategorii Motory a převodovky bazar: Škoda Felicia. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Motor a rozvody motor řídíci jednotka motoru blok válců hlava válce píst motoru pístní kroužky pístní čep vačkový hřídel vstřikovací čerpadlo vstřikovací tryska vstřikovací ventil.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Jestli myslíš ten plastovej kryt, tak ten je nacvaknutej, ale pouze na levé straně (protisměru jízdy - kryž se podtavíš naproti auta) sou dvě hadičky který normálně vytáhneš. Další změnou oproti Š 4bylo spodní hliníkové víko motoru.


Víko motoru felicia

Na motor navazuje suchá jednokotoučová mechanicky ovládaná spojka a čtyřstupňová převodovka s řazením pod volantem. Obrovský výběr originálních Vzpery kufra pro SKODA FELICIA Nejlepší ceny nejkvalitnějších dílů, a k tomu slevy Rychle! Kryty tedy zvyšují životnost motoru a snižují spotřebu paliva. Udržují teplý vzduch, který motor produkuje při spalování.


Motor se tedy rychleji zahřívá a déle udržuje teplotu (studený motor má až 3x vyšší spotřebu a musí se i více namáhat). Motor- Felicia Tyto stránky používají cookies k analýze návštěvnosti a bezpečnému provozování stránek. Používáním stránek vyjadřujete souhlas s našimi pravidly pro ochranu soukromí. V tomto oddělení nabízíme náhradní díly motoru a převodovky Škoda Felicia II.


Víko motoru felicia

Nové víko zavazadlového prostoru - hatchback se zárukou pro model FELICIA II (6U1) s motorizací 1. Vybírat můžete například z filtrů Škoda Felicia II, rozvodových řemenů Škoda Felicia II, motoro. Prodáváme autodíly od značkových výrobců. Náhradní díly pro ŠKODA jako jsou brzdové kotouče a destičky, tlumiče, filtry, spojkové sady a další.


Lamela spojky FELICIA 1. Filtr vzduchový FELICIA 1. Favorit, Felicia , Sada těsnění motoru ‹ zvolte model : Škodashop E-shop s díly na vozy škoda. Na úvodní stránku Škodashop. Motory Škoda mají číslo vyraženo nad víkem rozvodových kol a je rozmístěno do dvou řádků. V prvním řádku je sedmimístné pořadové číslo, ve druhém je identifikační kód motoru. Nové víko hlavy válců s těsněním se zárukou pro model FELICIA II (6U1) s motorizací 1. V katalogu nemáme podrobnější informace o viko felicia.


Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod. Víko motoru zadní felicia 1. Zboží je skladem zítra u vás Vaše cena včetně DPH 40- K č Vaše cena bez DPH 33Kč.


Máte otázku k tomuto produ. Hlava válců a víko hlavy válců ŠKODA FELICIA II (6U1) 1. V této kategorii naleznete vše, co se motoru a převodovky týče, ať už se jedná o díly určené pro výměnu, servis, údržbu nebo kontrolu. Potřebujete k produktu fotku?


Nevíte jestli bude pasovat na váš vůz? Zajímá vás barva, velikost nebo jiná skutečnost?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky