pondělí 25. ledna 2016

Klein 5 patrová garáž bosch

Všechny informace o produktu KLEIN Garaž BOSCH pětipatrova, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze KLEIN Garaž BOSCH pětipatrova. Klein Klein patrová garáž Bosch. Dětská parkovací garáž v licenci Bosch je nezbytnou součástí každého chlapeckého pokojíčku. Když se garáž nasvítí tak jí za tmy svítí dráhy.


Moderní garáž Bosch s čerpací stanicí a myčkou. Je velmi stabilní a součástí balení j. Tato garáž nabízí několik variant využítí. Je vybavena parkovacím stáním, výtahem na auta, svítícími sjezdy mezi patry, kde mohou projet až dvě auta najednou. Celá tato garáž je modelovou řadou od značky Bosch. Pěti patrová garáž v licenci Bosch.


Dvojité sjezdové rampy nabízejí pravou závodní zábavu. Je veľmi stabilná a súčasťou balenia sú aj dve autíčka. Price Match Promise on Genuine Bosch Spare Parts. МАШИНКИ и Трек KLEIN BOSCH SERVICE Паркинг с трассами, лифтом и вертолётной площадкой. Для детей - Duration: 7:54.


Z horní části mohou autíčka závodit kdo dojede dolu dřív. Garáž má amp;nbsp;pater. Včetně dvou autíček Výška cm. Vhodné pro děti od let.


Hodnocení produktu: 1 1 (Perfektní) recenze. Order Your Bosch Spare Parts Online Now. Free Shipping Available. Připojte se na dětský bazar eMimino a nakupujte, prodávejte tam, kde to žije.


Asi 3x hrana, syn dostal pozde. Vcetne krabice i navodu. Prodám parkovací garáž zn. Garaze slouzi i jako zavodni draha pro auticka. Detailní popis Parametry Fotogalerie.


Ideální volba pro všechny malé chlapce, kteří hledají vhodnou garáž pro svůj vozový park. Bosch garáž - patraVelká patrová garáž Bosch potěší každého malého řidiče. Je ideálním místem, kde může zaparkovat všechny svá auta. Mezi patry se pro přesun dá použít nejen dráha, ale i výtah.


Kitchen Parts and Accessories. Dishwasher Parts and Accessories. Päťposchodová auto garáž s cestou vrátane dvoch autíčiek Výška : cm. Nová krásná garáž značky Bosch z dvoma autíčkami. Kč KLEIN BOSCH garáž pro auta pater podlaží set se dvěma autíčky 84cm z plastu - sada parkoviště se ks autíček.


Součástí garáže je dlouhá dráhá z nejvyššího patra která má uprostřed kruh kde autíčko může kruhem projet a projede cílem. Součástí je výtah spousta parkovacích míst a skvělé dráhy z pater kde můžou autíčka soutěžit kdo se dřív dostane dolů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky