úterý 12. ledna 2016

Pomalý hrnec 57 l ng model sccpbpp605

Pomalý hrnec l NG model SCCPBPP6SUPERAKCE! Digitální časovač usnadňuje plánování jídel. Suroviny stačí nakrájet, dát do hrnce, zamíchat, přikrýt, nastavit časovač, spustit a dále se již o pokrm nezajímat - není třeba jej míchat a hlídat. Mezitím váš drahocenný čas můžete věnovat jiným povinnostem nežli.


Objem 7l, s vyjímatelnou keramickou nádobou a skleněnou poklicí, keramická nádoba vhodná na pečení v klasické i mikrovlné troubě, přepínač výkonu - stupně. CrockPot SCCPBPP6představuje nerezový hrnec pro pomalé vaření s objemem l. Pomalé hrnce vaří za vás, není potřeba je hlídat, čímž šetří váš čas. Nabízí digitální časovač a solidní výkon 2W.


Nový trend ve vařeníPomalé vaření patří v současné době k novým trendům přípravy pokrmů. Pomalým vařením jídla získávají nové výraznější chutě. Své uplatnění najde nejen v domácnosti, ale i jako pomocník na chatě či chalupě. Během vaření se přípravě věnujete jen na počátku, nakrájením surovin a vložením do hrnce.


Tento hrnec jsem si vybrala, protože jen u něho bylo uváděno, že je keramický hrnec schopný k přípravě i na kamnech, v troubě a mikrovlnce. Americký výrobce CrockPot uvedl v sedmdesátých letech na trh první pomalý hrnec - originální CrockPot. Od té doby jich zákazníkům na celém světě dodal desítky milionů kusů a dodnes nabízí bezkonkurenčně nejširší výběr pomalých hrnců. Bionare Crockpot SCCPRC507B. Děkujeme za objednávku.


Porovnání cen modelu sccpbpp6, srovnání cen modelu sccpbpp6na portálu HLEDEJCENY. Prostě jen nakrájíte suroviny a vložíte je do vyjímatelné nádoby s objemem litru. Pak už jen nastavíte časovač a můžete. Je vhodný i pro diety, jelikož umožňuje zdravé vaření bez tuků, s malým množstvím.


ZBOŽÍ JE ZCELA NOVÉ, NEROZBALENÉ, KOMPLETNÍ BALENÍ. Hrnec l (typ SCCPBPP6) je vybaven elektronickým časovačem - po up. Bazarové zboží se zárukou Zboží, které jinde neseženete O mně Komentáře Přidat Karla do oblíbených Kontakt Více o Karlovi Multifunkční hrnec Gourmetmaxx MF-01C Stav zboží Vizuální stav: Dobrý.


Funkční: ano Silně poškrábané dno Zboží jsem prověřil a jeho reálný stav i kompletnost nafotil, viz fotky. DVkuchyňské spotřebiče,mobilní telefony,Cvysavače. Vážení zákazníci, podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu. Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu.


Navíc osobní odběr zdarma ve. Biologickou účinnost a životnost endorfinů zkracují však některé druhy enzymů, které je rozkládají. Krátce po objevení endorfinů zaujal proto vědce fenylalanin. Fenylalanin, kyselina L - a amino - b - fenylpropionová, je základní aminokyselina, bez níž se neobejde život rostlin, živočichů, ani člověka. Němci pěkně ukazuje článek v posledním NG , o kácení mahagonů v Jižní Americe.


Brazilcům už skoro nic nezůstalo, tak to zakázali a nyní se mocně těží v Peru. A dováží se to do EU, kde roste poptávka boháčů po mahagonových obkladech a.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky