pátek 15. ledna 2016

Pivní korbel

V této sekci naleznete exkluzivní pivní půllitry, tupláky a korbely. Je konec všedním stolům s nezajímavými půllitry, teď má každý z vás možnost pořídit si svůj osobní půllitr, který vám všichni ostatní pivaři budou závidět. Velký výběr pivní korbely. Různé motivy připravené tradičním ručním pískováním.


Možnost opravení grafiku.

Hodonicích uskutečnil 8. Návštěvníkům bylo nabízeno více než druhů piv, uvařených od 14-ti místních sládků a tradičního účastníka Znojemského městského pivovaru. Víčko porcelán, portrét dívky. Korbel na pivo s potiskem. Se stejnou chutí, s jakou si z něj následně vychutnáte zlatavý mok či jakoukoliv jinou tekutinu, kterou korbel naplníte.


Ručně lité porcelánové pivní korbele různých tvarů a velikostí z kvalitního karlovarského porcelánu. Ostatní - Pivni korbel bazar.

Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Chceme potěšit všechny pravé pivaře, pivní fajnšmekry a znalce. Vybavte se u nás ručně výráběnými půllitry, korbely, džbány, pivní literaturou a dalšími originálními dárky. Broušený pivní půllitr se jménem - originální pivní dárek pro pivaře.


Na půllitru může být jméno, motiv z naší galerie, název akce nebo logo vaší firmy (barevné motivy a fotografie zpracovat nelze, protože se nejedná o půlitr s potiskem ale pískováním!). Na více lidí už jít nechceme. Jednak jsme omezeni počtem skleniček a kapacita sálu není nafukovací,“ hodnotil Latr. V objednávce je vždy nutné uvést tuto volbu a také požadovaný počet hrnků.


Nabízí neomezený prostor zdarma, snadnou a rychlou výrobu fotoknih i jiných fotoproduktů. Tuplák Pilsner Urquell s reliéfním logem a pečetí pivovaru dokáže uhasit opravdu velkou žízeň.

Tradici pití piva z litrových sklenic, tzv. Bavorsku, kde se takto podává především pšeničné pivo. Pivní skleněný korbel s potiskem – linuxový tučňák Tux. Objem litru, matné bezbarvé sklo. Pískovaný pivní korbel s cínovým víkem - Nejlepší kočí.


Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod. Keramický korbel Krakonoš Keramický pivní korbel Krakonoš s cínovým vypouklým víčkem rustikálního tvaru v bílém provedení s logem Trutnovského pivovaru.


Rozměry korbelu Celková výška vč.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky