pondělí 11. ledna 2016

Tefal gourmet red qb505g

Tefal gourmet red qb505g

It offers a wide range of accessories, including a meat grinder or juicers. Die-cast Kneading HookEnjoy homemade pizza dough, fresh bread or a fine brioche. Hnětací hák z litého kovuVychutnejte si domácí těsto na pizzu, čerstvý chléb nebo výtečnou briošku.


Gourmet Red QB505G je kuchyňský robot disponující planetárním systémem míchání. Create exquisite cooking with Tefal. What’s more, with our patented Thermo-Spot, it tells you when the pan reaches the ideal cooking temperature. You can be sure, every time you cook, the optimum texture, colour. Všestranný pákový kuchyňský robot s velkým výkonem a bohatým příslušenstvím.


Masterchef Gourmet QB505G TEFAL : Tehnologia Flex a telului pentru albuşuri de ou spumoase şi dense, eficientă chiar şi pentru cele mai mici cantităţi. Ustensile de patiserie solide şi de înaltă calitate pentru rezultate fără efort. Free Shipping Available. Lowest Prices on Top Items.


Save Money with eBay Deals. Million Shoppers Want to Buy. Start Making Money Today. Rotaţie planetară dublă pentru rezultate rapide şi optime.


Nabízí velké množství příslušenství včetně mlýnku na maso nebo odšťavovače. Díky masivnímu hnětacímu háku není hnětení žádná. Elvesztette a jelszavát. Köszönjük, hogy megadta az e-mail címét, a jelszavát e-mailben fogjuk elküldeni.


Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod. Nad konkurenciou vyniká aj prítomnosťou inovatívnych technológií. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Технология Flex Whisk за твърди и пухкави белтъци, ефективен дори за малки количества. Es bietet eine große Auswahl an Zubehör, einschließlich Fleischwolf oder Entsafter. Knethaken aus Guss-MetallGenießen Sie hausgemachten Teig für Pizza, frisches Brot oder feine Brioche.


Uveďte svoj e-mail, kam vám máme zaslať vaše heslo. Základem náročnějšího pečení je často kuchyňský robot. Dokáže oslovit i muže, kteří rádi vaří či pečou, ale jsou pohodlní zpracovávat těsto. Ha süteményeket szeretne készíteni, akkor mérlegelje, hogy milyen gyakran fog ilyen műveleteket végrehajtani. S jeho prácou budete nesmierne spokojní.


Moderný kuchynský roboty TEFAL QB505Gbude spoľahlivým pomocníkom i spoločníkom v každej kuchyni. Nemusíte sa už trápiť s miesením cesta či šľahaním rôznych krémov. Nerezová misa je dostatočne veľká na to, aby zvládla zvolené množstvo surovín.


Tento robot to všetko spraví za Vás. Kvalitné spracovanie je zaručuje dlhú. Zum Hauptinhalt wechseln. Tefal QB538DMasterchef Gourmet.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky