úterý 12. ledna 2016

Dřívkáč 4heat velký

Dnes se vše zmenšuje a tak je jasné, že přišel i 4heat mini. Je o polovinu menší a skoro o polovinu lehčí. Postavil jsem je proti sobě. Vhodné na líh, dřevo nebo gel. Univerzální turistický vařič 4HEAT Stove prošel vývojem a nyní Vám můžeme nabídnout jeho druhou moderní verzi z nového ještě odolnějšího a lehčího materiálu (nerezová ocel).


Tak tohle je nejnovější hračka. Ohňová krabička neboli dřívkáč vlastního návrhu, teda skoro vlastního. Hodně jsem se totiž inspiroval dvěma dřívkáči – 4Heat Stove v. Skládá se ze čtyř bočnic a dna. Jak je vidět, není to kvádr, ale jehlan. I přes opravdu minimalistické rozměry si zachovává Aby se vám snadno nakupovalo, používáme na webu k personalizaci a analýze návštěvnosti cookies.


Turistický vařič DŘÍVKÁČ 4Heat Stove v. Savotta Big Bad Stove - vařič dřívkáč velký bratr dřívkáču Happy a grumpy jen je trochu přerostlý. Pro opečení buřtů na ohni nebo uvaření vody v ešeusu tak nemusíte rozdělávat velký oheň, dřívkáč vám naprosto postačí. Díky svým kompaktním rozměrům a nízké hmotnosti dřívkový vařič 4HEAT Stove Mini snadno složíte do kapsy, aniž byste jej cítili. Používám dřívkáč 4Heat Stove v. JuBo, nějaku tu třísku na vaření vždycky najdu. Dříve jsem vařil na plyňáku ale tohle nezabírá místo.


Připravuji kvalitní MPsoubor. Aby Meira ochránila svůj li dovolí Cordellu kopat v zimních dolech. Tam ale najdou něco mocného a nebezpečného – magickou propast.


Theron chce využít tento nález k poražení zla, ale Meira se bojí, co s sebou taková síla může přinést. Když se na zemi posledně objevilo tolik magie, povstal velký Rozklad. Dřívkáč z Lídlu - pracovní postup - Buschcraft. Jak jsem kdysi slíbil, tak tady by měly být fotky. Multifunkční turistický vařič dřívkáč Bubák je standardně vyráběn z pozinkovaného plechu o tloušťce mm.


The nature reserve Velký Kosíř lies in the southeast tip of Bouzov Highlands (Bouzovská vrchovina). The harmonious landscape of this park is covered by forests. You will also notice significant escarpments.


Můžete ho variabilně použít pro několik druhů paliv, ať už gel, tuhý líh nebo dřevěné klacíky, pro které je primárně určen. V této kategorii najdete nejrůznější outdoor a camping vařiče na bomby, pevný podpal či jiná paliva. V nabídce máme od základních vařičů od značky MFH, Mil-tec až po prémiové vařiče od značek Jetboil, Optimus, Jubo nebo Survivors. Ešte menšia verzia obľúbeného dřívkového variča. Aj napriek naozaj malému rozmeru si zachováva výborné vlastnosti horenia, vďaka komínovému efektu.


Inovativní struktura, velký povrch spalovací komory a trubic výměníku zaručují vysokou účinnost a dlouhou životnost. Hořák je vyroben z nerezové oceli se specifickými mechanickými detaily, které umožňuje jak vysokou úroveň spolehlivosti a výkonu, tak i vysokou tepelnou a mechanickou odolnost. Rezerwat przyrody Velký Kosíř znajduje się w południowo-wschodniej części Pogórza Bouzovskiego (Bouzovská vrchovina).


Swoją nazwę rezerwat zawdzięcza wzniesieniu Velký Kosíř o wysokości 4n. Wzniesienie to jest powszechnie uważane za najwyższy szczyt regionu Haná. Klasický velký díl, hliníkový. Vařič na dřívka nebo pevný líh.


Bez pokličky se sotva začaly dělat bublinky. S pokličkou už šla pára, ale var to nebyl. Přemýšlel jsem, že vyzkouším hodit tam briketku nebo něco podobně výhřevného, ale nebyl jsem si jistý, jestli by to vydržel ten tenký plíšek vařiče.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Jako poklička se moc nehodí ale jako miska na uhlíky je fajn.


Tohle jsem dělal jako prototyp, bo mě nebavilo furt hlídat ten kříž skládací aby se neztratil. A taky ten přikládací otvor takhle se jeví dost velký na přikládání a zároveň dost vysoko aby nevypadávaly uhlíky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky