úterý 12. ledna 2016

Elastek 40 special dekor modrozelený

Nosná vložka je polyesterová rohož v podélném. Dobrý den, popsaný postup je správný. Elastek special mineral je podkladním, použijte jej jako první vrstvu. Ten je opatřen UV stabilním posypem a je určen jako finální vrstva.


Hydroizolační asfaltový pás ELASTE. Kvalita asfaltové hmoty i nosné vložky umožňuje použití pásu i v. GLASTEK SPECIAL MINERAL. Modifikovaný asfaltový pás ELASTEK GARDEN modrozelený (4mv rolke) -25°C 40. Rooftek special dekor modrozelený tl.


ELASTEK SPECIAL DEKOR šedý (mv rolke) -25°C 402. Na horním povrchu je pás opatřen břidličným ochranným posypem, na spodním separační PE fólií. Na hornom povrchu je pás bridlicový ochranný posyp. Na spodnom povrchu má separačnú PE fóliou. ELASTEK ( ) SPECIAL ve variantě DEKOR se uplatňuje jako vrchní pás v nových povlakových krytinách.


Nabízíme Vám kvalitní Elastodek special dekor za výhodnou cenu s dopravou po celé ČR. U nás nakoupíte Elastodek. Kč lepenka -pás podkladní IKO Armourbase PRO 30mbal. Glastek special Mineral.


Elastek special Dekor modrozelený technický list, foto (pdf). Asfaltový pás ELASTEK Special Mineral , Asfaltový hydroizolační pás ELASTEK Special Mineral je vyroben z SBS modifikovaného asfaltu. Doba realizácie Kontaktná osoba. DPH, prodejní bez DPH, prodejní s DHP.


ELASTEK SPECIAL DEKOR se celoplošně natavuje na podkladní SBS modifi kovaný nebo oxidovaný asfaltový pás. Kontaktujte nás ohledně Cenové nabídky a množstevní slevy na střešní materiály. Tento druh vložky dává pásu vysokou pevnost. Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru.


Toto opatření vychází z ČSN. Dále bych se chtěl zeptat, zda plánujete doplnit katalog konstrukcí o asfaltové hyhroizolační pásy fimy Dektrade, např. Montáže hromosvodu: Pozink, slitina hliníku, měd. Srovnejte si ceny z internetových obchodů, nakupte v tom nejlepším. Poradenská činnost v oboru.


Oprava střešního pláště se zateplením minerální vatou ORSIL S tl. Dostupné na predajniach. Oba tyto pásy mají břidličný posyp a po celou dobu životnosti nepotřebují další udržbu. Získejte cenové nabídky zdarma na střechy, pokrývač a klempíř, ploché střechy. Pás má na hornom povrchu jemný separačný posyp.


Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch.


Prověřte si dodavatele: Střechy Předměřice nad Jizerou, Marie L. Pojistný přepad s integrovaným bitumenovým límcem o průměru 75mm Pojistný přepad s integrovanou manžetou z asfaltového SBS modifikovaného pásu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky