úterý 9. února 2016

Bezkontaktní myčka aut

Moderní technologie Samoobslužné bezkontaktní automyčky. Tento druh myček nevyžaduje totiž stálé zaměstnance. VIDEO - podívejte se na nejbláznivější videa z myček aut Myslete na to, že chvilku potrvá, než nateče do hadice přípravek podle požadovaného programu. Když například spustíte voskování a hned tasíte pistoli, část auta ještě postřikujete čistou vodou, která zůstala v potrubí po předchozím programu oplach.


Svého plechového miláčka umyjte šetrným způsobem s dokonalým efektem. Bezkontaktní automyčka.

Provoz myčky se stanovišti je prakticky bez čekací doby a za rozumnou cenu. Myčka , která skutečně myje. Jsme jak distributorem, tak i provozovatelem vlastních samoobslužných myček v České a Slovenské republice.


Zákazníci, kteří se rozhodli pro nás, oceňují především naše praktické zkušenosti s provozem. Nezávazně nás kontaktujte. Uplatňujeme ideální ekonomiku provozu, pro nejlepší výsledky mytí používáme osmotický systém.


Jako budoucí provozovatel s námi domlouváte obsáhlost příslušenství v automyčce a kontejneru. Provozujte svoji vlastní automyčku od BKF CarWash.

Nová myčka LaserWash svým zákazníkům přináší více možností ochrany a zkvalitnění služeb v oblasti mytí aut díky novým a vylepšeným službám, které oceníte. Environmentální management – ekologický provoz. Precizní a bezpečné mytí aut.


Díky výjimečné technologii, která využívá jen sílu vody a chemický přípravek, je BrushlessWash vhodný hlavně pro mytí nových nebo luxusních automobilů, kabrioletů a motocyklů. Naprosto nezbytným je však pro mytí vozů s atypickou či komplikovanou karosérií. Naše bezkontaktní myčka aut vám ušetří spoustu času i práce.


Zároveň přináší bezkontaktní myčka aut dlouhý efekt čistoty vozidla. Za tu dobu našimi mycími boxy projelo více jak 35. Cestu si k nám našli i cyklisté kteří si rádi a rychle umyjí kolo za pouhých Kč.


Našim cílem je poskytovat kvalitní a moderní technologie pro šetrné čištění. Proto jsme zvolili bezkontaktní. Takzvané bezkontaktní myčky jsou zvláštně v poslední době velmi populární a jejich počet neustále roste.


Za standardní cenu korun na minutu tak máte k dispozici teplou vodu s možnostmi přidání nejrůznější chemie. Mytí se standardně skládá ze nebo 5ti mycích programů, podle toho, zda je myčka vybavena kartáčem. Mytí vozidla probíhá šetrným způsobem řízeným tlakem tepelně upravené vody s příměsí autokosmetiky vyvinuté speciálně pro bezkontaktní mytí vozů.


Naše služby Nabízíme komplexní poradenství a plánování, včetně projekčních prací, možnosti vyřízení stavebního povolení, realizaci a dodaní technologických celků u stavebních prací na klíč. Doporučuji sice běžnou bezkontaktní myčku, ale mají nastavený odpočet tak, že člověk umyje auto opravdu za pár korun. Dobrý tlak na mytí má myčka v Benešově.

Na našich bezkontaktních mycích linkách si můžete svůj automobil sami umýt nebo si jej nechat umytí naším speciálně vyškoleným pracovníkem. Díky kombinaci programů a moderní technologii lze dosáhnout výsledku, za kterým jste do automyčky přijeli. Více možností a nastavení vám umožňuje své vozidlo umýt zrovna tam, kde je potřeba, aniž byste museli utratit velkou částku peněz.


Benefity bezkontaktní myčky aut. Nabízíme prodej automyček, které vašim zákazníkům budou plně k užitku. Používáte myčky aut bez kontaktu?


Podbabská poskytuje bezdotykové mytí automobilů pomocí profesionální chemie. Provoz mycích center je nonstop, prakticky bez čekací doby a za rozumnou cenu. Automyčka Dejvice v ul. Sami si volíte, kolik chcete do mytí investovat. Vítáme Vás v bezkontaktní myčce CarWash s mikropráškovou technologií.


Seznamte se prosím s popisem jedotlivých mycích programů ( - ). Mycí pistolí směřujte vždy pouze na vozidlo, nikdy ne na osoby ve Vašem okolí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky