pondělí 22. února 2016

Upínací destička na stativ

Nařízení byla porušena v důsledku zpracování jeho osobních údajů v rozporu s Nařízením. Ztratila jsem rychloupínací destičku na stativ Vanguard s kulovou hlavou Alta 264AB. Nevím, který tip destičky tam byl, jestli šlo o QS 39. Veškeré informace o produktu.


Upínací destička na stativ

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Hlava stativu je podobně jako u fotografických stativů dvojsměrná nebo třísměrná. Pro použití se spektivy postačuje hlava dvojsměrná.


Pokud je hlava vybavena upínací destičkou, platí, že čím větší destička resp. Stativový adaptér s rychloupínací destičkou vyrobený podle standardu Manfrotto(50 500AH, 701HDV), vhodný pro upevnění na jakýkoliv stativ. Konstrukce vyrobená ze slitiny hliníku zaručuje naproste bezpečí pro Vaši techniku.


Upínací destička na stativ

Destička pro rychlé uchycení dvou zařízení na stativ. Prezrite si Príslušenstvo k statívom na stránkach aqt. Ponúkame rôznu profesionálnu foto a video techniku - okrem predaja sa venujeme aj radám, odporúčaniam a vytvárame video recenzie fotoaparátov. Uchycení destičky v hlavě je jednoduché - nasadí se do zářezů, zasune se směrem vpřed a její poloha je zajištěna kusem umělé hmoty na pružině. Bohužel právě upínací destička se ukázala jako nejslabší článek celého stativu, a to společně s hlavou.


I stativy mají svoje příslušenství. K připevnění fotoaparátu nebo videokamery na stativ se používají videohlavy. Díky nim pak můžeme přístroj na stativu natáčet přesně tak, jak potřebujeme. Součástí videohlavy jsou i upínací destičky. Jako samostatné příslušenství pro stativy se pak prodávají i stativové.


Podobné produkty Detail. Gitzo Mountaineer - poduktové video dalšího oblíbeného výrobce vystihuje hlavní vlastnosti špičkového karbonového stativu. Nezávislý magazín o elektronice, hi-fi, spotřební elektronice a multimédiích. Monopod Benro A48FDSset s videohlavou. Bezhlavě se zamilovala do Slávka, která je patologický lhář.


Ten z ní mazaně tahá nejen rozumy, ale i peníze. Broňa si nesundá růžové brýle ani tehdy, když se na scéně objeví žena, o které Slávek tvrdí, že je už dávno mrtvá. Sama se tak ocitne ve smrtelném nebezpečí.


Extra lehký stativ , vyroben z kombinace karbonu a hliníku, plně teleskopický, vysoce skladný, díky kulové hlavě lze snímat ze všech možných úhlů otáčení a sklonu, zámkový rychloupínací mechanismus zaručí pevné sestavení stativu, určen pro profesionální, těžké fotoaparáty či kamery, součástí balení je též praktická přepravní brašna, plně vytažená. Na dobírku ani do zahraničí nezasílám. Zboží bude pečlivě a bezpečně zabaleno. Osobní převzetí je možné ve Zlíně, po předchozí domluvě. Nohy jsou ukončeny gumovou patkou.


Na nohy lze použít fotografickou nebo videohl. Popis upínací destičky. Fotoaparát i kamery snadno uchytíte na různé povrchy díky rychlé upínací destičce Joby. Stativ Vanguard VEO 265AB je dodáván v setu s malou kulovou hlavou TBH-50.


Upínací destička na stativ

Upínací destička Joby Clip GP Hybrid - Olympus Obchod V reakci na dočasné uzavření prodejny zavádíme od 17. Hlava má nezávislé otáčení, lze ji tedy využít například pro panoramatickou fotografii. Arca Swiss, aretuje se pomocí bočního šroubu – nejde tedy o obvyklou „nacvakávací“ rychloupínací destičku. Manfrotto MP1-C- kapesní stativ (stříbrný) Vreckový stativ Manfrotto MP1-CAlways-on support kompaktní stojan pro malé kompakty - malý - stříbrný. Ovšem věřím že Manfrotto by problém vyřešilo též (ale komu se chce čekat).


Ovládací prvky jdou ztuha tak nebude vhodná pro děti či slabší dívky. Foto - Stativ velbon bazar. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den.


Upínací destička na stativ

Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Detail zboží VELBON CASE 4- pouzdro na stativ. Sunwayfoto Canon 5D Mark II rychloupínací destička.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky