pátek 12. února 2016

Elektro stavebnice

Vítejte na webu - elektronické stavebnice pro kutily i profesionály T yto stránky Vám nabízí široký sortiment elektronických stavebnic. V případě zájmu o zaslání kterékoliv stavebnice z nabízeného. OBJEDNÁVKY, kde prosím uveďte přesnou adresu doručení a kód stavebnice.


Chci dostávat informace o slevách a akčních nabídkách Pokud nechcete aby Vám unikly informace o novinkách, slevách a akčních nabídkách, udělte nám souhlas k jejich zasílání. Elektronické stavebnice.

Váš prohlížeč nepodporuje (nebo nemáte zapnutý) JavaScript! Pro 1 funkčnost povolte prosím aktivní skriptování v nastavení Vašeho prohlížeče, případně použijte prohlížeč, který JavaScript podporuje. V našej ponuke nájdete široký výber elektronických stavebníc od jednoduchých pre začatočníkov, ale aj zložitejšie pre elektro -nadšencov. Stavebnice obsahuje ručičkové měřidlo.


Robotické stavebnice Buddy Toys – jedná se o vysoce efektivní robotické stavebnice , ze kterých děti mohou postavit roboty různých forem. Doba stavby robotů je až hodiny, a to dle zručnosti stavitele. Zábava s nimi ale dětem vydrží mnohem déle.

Věrně kopírují skutečné pohyby a děti s nimi mohou přesouvat předměty. Například lampičku, rádio, policejní houkačku nebo hlasem řízenou žárovku. Do You Want To Know Whether Bach Flowers Can Help You? Díky rozvoji elektroniky a číslicové techniky pojem elektronická stavebnice často nahrazuje dříve používaný obe. Ideální doplněk ke všem větším stavebnicím umožňující rozpohybovat postavené modely.


Auta elektro - stavebnice V tomto oddělení naleznete stavebnice modelů, které je třeba složit a ke zprovoznění dokoupit další příslušenství. Potřebné příslušenství ke zprovoznění je uvedeno v popisu stavebnice. Většinu produktů u nás naleznete skladem. Vybírejte si stavebnice a moduly na Puhy.


Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Vyzkoušejte naše originální elektronické stavebnice , jako např.


Spínané stabilizované napájecí zdroje. Napájecí zdroje pro NF zesilovače.

Nízkofrekvenční generátor. Nab íječka akumulátorů. Ostatní moduly a stavebnice. Je doplněna elektromotorkem s převodovkou a bateriovým pohonem na baterie AA. Sestavování je velmi jednoduché.


Učební a experimentální stavebnice. Verne kopírujú skutočné pohyby a deti s nimi môžu presúvať predmety do. Pri správnej montáži pracujú na prvé zapojenie.


Všetky stavebnice sú overené a odskúšané. Ještě před založením si nechal pan Vancl patentovat originální konstrukci dětské kovové stavebnice pod názvem Inventor. Dnes již těžko zjistíme, zda to byla jeho myšlenka nebo zda byl inspirován vzorem jiné stavebnice.


ELEKTRO - SCHÉMATA A KONSTRUKČNÍ NÁVODY: Vysoké napětí a spol.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky