úterý 2. února 2016

Spojovací desky

Tyto desky jsou určeny pro plochý demontovatelný spoj trámů a latí a lze je použít v takových případech, kdy je zapotřebí udělat plochý spoj 180°, který má být demontovatelný. Tesařská kování jsou určena pro spojování prvků dřevěných konstrukcí, včetně možnosti jejich uchycení do betonových nebo ocelových konstrukcí. Jedná se zejména o úhelníky, trámové botky, klíny, spojovací desky , spojky, patky, zavětrovací pásy, kotvy a hřebíky. Mají pozinkovaný povrch, a proto dobře odolávají venkovním vlivům. Stejně snadno se zase dají demontovat.


Najdete zde celou řadu spojovacích ocelových desek, které Vám usnadní realizaci pevných konstrukcí dřevostavby, dětského hřiště, altánu, podesty či terasy.

Kuchyňské pracovní desky z masivního dřeva. Dřezy Franke Dřezy Blanco Silgranit Dřezy Deskf. Děrované spojovací desky a pásky lze použít tam, kde je zapotřebí udělat plochý spoj.


Skupina kování, bez kterého si výrobu moderního nábytku nelze představit. Vruty, konfirmáty, spojovací šrouby pro pracovní desky , spojováky, policové podpěry, excentry a další. Pro každý typ montáže si zde najdete odpovídající kování. A to značek Strong, Hettich nebo Italiana Ferramenta.


PC spojovací H-profily. Uzavírací pásky, spodní mikropryže.

Polykarbonát - plné ploché desky. Plexisklo -plné ploché desky. PETG - plné ploché desky. Sklolaminát - ploché a vlnité role. Okapy - plastové okapy Marley.


Nakupováni v něm je rychlé a snadné, zboží Vám doručíme vždy v co nejkratším termínu. Spojovací materiál je naší specialitou. Snadné objednání a rychlé dodání. Lišta může být zhotovena o síle nebo mm.


Při výměně kuchyňské procovní desky postupujte následovně. Pracovní desky koupit o objednat u OBI. Nejprve zkráťte pracovní desku na požadovanou délku. Na pohledové boční plochy nalepte hrany chemoprénem.


Po zavadnutí lepidel strhnete přesahující hrany kovovým pravítkem a opatrně začistíte dlátem. Nabízíme kompletní sortiment montážních doplňků pro polykarbonát - hliníkové a polykarbonátové profily- spojovací materiál. Materiál formátujeme dle objednávky.


PC polykarbonátové desky montujeme a zároveň realizujeme výrobu AL konstrukcí pro zakrytí teras, garážových stání, vstupních dveří apod. Použití polykarbonátových desek.

Díky skvělým izolačním vlastnostem a vysoké propustnosti světla se často využívají k realizaci zastřešení pergol, zastávek městské hromadné dopravy, balkónů, bazénů, stání pro auta nebo sportovišť. Vítejte v obchodě, který Vám nabízí nepřeberné množství šroubů, matek, hřebíků, podložek, vrutů, závitových tyčí a spousty ostatního spojovacího materiálu. Free Shipping Available.


Check Out How To Pay For on eBay. Fill Your Cart With Color today!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky