čtvrtek 11. února 2016

Jika lyra plus wc

Jika lyra plus wc

Nabízí chytrá technická řešení a maximální komfort uživatelům všech věkových skupin. A reference point for design, technology and sustainable development. Catalog and online store bathrooms and toilets. Tradičný výrobca a predajca sanitárnej keramiky a kúpeľňového vybavenia.


Závěsné wc šetří místem ve vaší koupelně, díky splachovacímu systému umístěnému pod omítkou. Prostor kolem závěsného wc se snáze udržuje čistý. Jika Lyra Plus, Jika Lyra Plus Závěsné WC s hlubokým splachováním. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Vše v kvalitě české značky Jika. Nově v sortimentu obklady a dlažby. Free Shipping Available.


JIKA LYRA PLUS - Koupelnová série, která patří i po několika obměnách ke stálicím mezi kouplenami. Závesné WC Lyra patrí k najpredávanejším závesným záchodom od českého výrobcu JIKA. Séria JIKA LYRA plus obsahuje široký rad umývadiel, záchodov, kombi WC , sedadiel, kúpeľňového nábytku atď. V SIKO KÚPEĽNE je JIKA LYRA držaná skladom a predávaná za veľmi lacné ceny. Vyřešili jsme to za Vás!


Přinášíme vám výhodný WC set složený z podomítkového modulu Geberit Duofix Delta, soupravy pro kotvení do stěny, závěsného klozetu Jika Euroline, sedátka s poklopem Jika Zeta, splachovacího tlačítka Geberit Delta v barevném provedení bílá a izolační soupravy Geberit. WC misa s hlbokým splachovaním. Flexi odpad k WC - rozťahovacie E945FLEX. Je vhodná pre všetky inštalačné systémy.


Jika lyra plus wc

Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals. Million Shoppers Want to Buy. Start Making Money Today. Dual Flush přináší řadu vylepšení, jako je jednodušší instalace.


Shop Everything you Need on eBay! Například u panelových domů je ale potřeba dbát na nosnost stěn, popř. Na závěsný klozet série Lyra plus poskytujeme prodlouženou letou záruku.


Pozor: ke každému klozetu je potřeba objednat sedátko s poklopem. Izražena cena wc šolje je bez wc daske. Napríklad u panelových domov je však potrebné dbať na nosnosť stien, príp. Na závesný klozet séria Lyra plus poskytujeme predĺženú ročnú záruku. Pozor, ku každému klozetu je potrebné objednať si dosku na.


Váš prohlížeč neakceptuje Cookies. Pro optimální funkci a zobrazení obsahu povolte v nastavení prohlížeče používání Cookies a spusťte stránku znovu. JIKA Lyra Plus sedátko pro WC kombi, termoplast, plast úchyty 8. Sedátko s poklopem pro kombinační klozety LYRAplus, termoplast, plastové úchyty Sedátko s poklopem Lyra plus vyrobené z termoplastu nabízíme s plastovými úchyty ke kombinačním klozetům série Lyra plus.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky