čtvrtek 4. února 2016

Nože tescoma home profi

Nože tescoma home profi

Perfektně naostřené je udržíte pravidelným dobrušováním ocílkou. Produkty z linie najdete v těchto kategoriích. Kuchyňské nože s čepelemi z prvotřídní nerezavějící oceli se snadno čistí, jsou vhodné do myčky. Dřevěná kuchyňská prkénka.


Nože na ovoce a zeleninu. Tvarováno a broušeno pro maximální účinek při použití. Po použití umyjte a osušte, vhodné do myčky. Konyhai kesztyűk, edényfogók, törlők és kötények. Szeletelők, reszelők, konyhai eszközök.


V domácí i profesionální kuchyni oblíbené a často používané nože. Tvarovaný a brúsený pre maximálny účinok pri použití. Gotowanie to walka na noże!


Co obsahuje sada nádobí HOME PROFI , dílů? Devítidílná sada nádobí HOME PROFI představuje základní výbavu pro každou domácnost – dva hrnce a dva kastroly s poklicemi a rendlík bez poklice. To vše v prvotřídním provedení a exkluzivním designu profesionálního gastro nádobí.


Súprava riadu HOME PROFI je vynikajúca na použitie v domácnostiach i profesionálnych kuchyniach. Riad HOME PROFI je vyrobený z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele, opatrená extra silným sendvičovým dnom a masívnymi širokými úchytkami. Zde naleznete kuchyňské nože od Tescomy třídy home profi.


Od nejlevnějšího Od nejdražšího Nejprodávanější TOP. Prvotriedna oceľ, ergonomický tvar a špičkový dizajn všetkých nožov. Při výrobě nožů Home Profi se dbalo na moderní ale i klasické dobou prověřené poznatky výroby kuchyňských nožů. Veškeré informace o produktu. TESCOMA je samozrejmosťou.


NOŽE KUCHYŇSKÉ SONIC PRESTO HOME PROFI PRECIOSO AZZA GrandCHEF KERAMICKÉ NOŽE více. DESKY KRÁJEC Í PRESTO BAMBOO HOME PROFI. BLOKY NA NOŽE WOODY AZZA. Find out all the details about the product line Home Profi knives!


Tescoma nebízí… ČISTÍCÍ PROSTŘEDKY PRO NEREZ. Určeno k broušení nožů HOME PROFI a ostatních kuchyňských nožů s hladkým ostřím. Magnetické lišty na nože. Neváhejte se nás zeptat! Přidat komentář do diskuze.


Souhlasím s podmínkami psaní k. Porovnejte si ceny z mnoha obchodů v ČR. Chcete vedieť, či je cena 9. Nečekejte, než bude zboží vyprodáno. Nůž Home Profi je tvarován a broušen pro maximální účinek při použití. Je vhodný pro profesionální i domácí kuchaře.


Nože tescoma home profi

Toužíte po kvalitním noži pro přípravu Vaší oblíbené večeře. Nůž s oboustranně naostřenou špičkou čepele vynikající pro přípravu masových kapes, oddělování chrupavek a kostí, velké špikování apod. Zboží skladem zasíláme okamžitě.


AZZA, GrandCHEF, HOME PROFI nebo třeba PRESTO. See 6photos and videos on their profile.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky