úterý 9. února 2016

Odpad pračka výška

Maximální výška záleží na výkonu čerpadla, bývá uvedena v návodu k pračce - sám to mám cca ve výšce horní desky. Jestli to lze dát výše, to nevím. Ale pozor - bude-li výtok příliš nízko a hadice vedena volně, bude voda z pračky odtékat samovolně - tj.


Jul Vyska odpadu posts Nov forum. Výška vody: stejná jak odpad. Pokud sifon vznikne, pračka (myčka) bude špatně odčerpávat, případně.

V jaké nejnižší, ale spíše nejvyšší výšce může být odpad z pračky. Máme u pračky odpad ve výšce 1cm. Myslíte, že to té pračce může škodit. Pokud jste kutilové a rádi si děláte práci sami, tak máme pro vás užitečné rady. Lze odvodit z maximální.


Nejdůležitější jsou rozměry pro osazení zařizovacích předmětů v koupelně.

Doporučené výšky zařizovacích předmětů. Odporúčanej výšky zariaďovacích predmetov. Ak ste kutilovia a radi si robíte prácu sami, tak máme pre vás užitočné rady.


I proto by měla pračka stát v bezprostřední blízkosti vany nebo umyvadla. Pozor na přímé vypouštění pomocí hadice. Jedním z řešení je přímé vypouštění pomocí hadice do vany nebo jiného odtoku. Zapojení pračky na odpad není ve všech případech možné.


Upravený sifon s mezikusem by se měl pravidelně čistit. Jelikož pračka stojí velmi blízko umyvadla a hadice je dost dlouhá, hadice je prohnuta do tvaru U. Výtokovou hadici jsem zaústil do sifonu umyvadla. Tím pádem ve spodní části ohnuté hadice logicky zůstává voda. Chtěl bych se zeptat, zda to nevadí nebo by bylo. Příslušenství pro instalaci pračky.


Doplňuji: Znamená to tedy, že instalatér, který odpad v té výšce udělal, se mírně řečeno, spletl?

Pro instalaci pračky do vaší domácnosti budete potřebovat ještě dvě pomůcky pro zdárné fungování a zamezení pohromy: pračkový ventil pro přívod vody, který je radno po každém doprání uzavírat a pračkový či umyvadlový sifon, který funguje jako pachová uzávěra a zamezí zamoření vaší domácnosti zápachem z kanalizace. Doma mám odpad v 60cm u pračky , dělal mi to instalatér,tak by to snad. Předem moc děkuji za radu. V koupelně, kde bude pračka umístěna, ho máme 55cm nad zemí.


Zdravím, potřeboval bych poradit s připojením odpadu k pračce. Výrobce pračky uvádí, že odpad má být minimálně ve výšce 65cm. Nestačilo by v tomto případě vést odpadní hadici v původních úchytkách po obvodu pračky (vysoká je 85cm) a poté jí zahnout. Mám obavy, aby se při zapojení myčky se vůbec vytlačila voda do výšky asi metru, kde se se nachází vtok do myčky.


Odpady - velikost trubky a výška. Průměr 60mm pak pro dřez, myčku. Dobrý den, potřeboval bych radu, jak nejjednodušeji doladit odpad z pračky.


Ta je ukončena v sifonu vany (mezi vanou a sifonem). Vzdálenost vody od odpadu: min. Výhodou je kvalitní kovová konstrukce s povrchovou úpravou komaxitem. Nástěnný držák pytlů na odpad mono pro interiérové použití objem 1l rozměr šířka x výška 3x 1mm s víkem Vhodný je i pro sběr tříděného odpadu. Balení je v rozloženém stavu v kartonové krabici.


Situaci jsem nastínil v obrázku. Vlevo pračka , místnost, zeď a vpravo stupačky. Je mi známo, že takové zapojení není ideální, ale jde mi o praxi, jestli to bude v reálném světě fungovat.


Popřípadě jestli třeba vlevo na zeď umístit sifon a ten až pak táhnout pod podlahou do. Pračky s výškou do cm. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů!


Nabízí funkci parního praní a sama zvolí ideální kombinaci spotřeby energií a času.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky