pátek 26. února 2016

Termohrnek s vlastní fotografií

Fotka s osobním podtextem je velmi oblíbeným dárkem a hrnek na kávu je jednou z věcí, které denně používáme - doma nebo v práci. Spojit fotografii a pěkný hrneček potom znamená získat jednoduchý, ale milý dárek pro své blízké. Vyberte si některý z podkladových hrnků a digitální fotografii připojte online. Cestovní termohrnek plechový stříbrný Cestovní termohrnek s potiskem stříbrný.


Stříbrné hrnky jsou nejlepší pro potisk textů, grafik apo nejsou vhodné pro většinu fotografií , protože dochází ke změně barevnosti vzhledem k barvě materiálu termohrnku (co je na fotce bílé, bude mít na potisku barvu hrnku). Váš vlastní výtvor na termohrnek vytiskneme plnobarevně. Vytvořit dárek, který příjemce bude moct skutečně využít je opravdu jednoduché. Termohrnek s fotkou nebo logem je také skvělým dárkem pro obchodní partnery. Hrnek s fotografií bude milým dárkem vašim blízkým, ale i kolegům.


Připomeňte si společný výlet, životní událost, udělejte radost rodičům a prarodičům hrnkem s portrétem milovaných dětí a vnoučat. V naší nabídce vám předkládáme nejen obvyklé bílé a černé provedení keramických hrnků s potiskem v několika velikostech a různých tvarech, ale i možnost potisku hrnků termosenzitivní vrstvou. Je to dárek, který je malý velikostí a velký svým posláním. Hrnek s vlastní fotografií připomene vašim blízkým hned ráno, při prvním šálku kávy či čaje, jak moc vám na nich záleží. Sdílejte s nimi šťastné okamžiky prostřednictvím originálního fotohrnku až do poslední kapky.


Bílý keramický cestovní termohrnek s dvojitou stěnou pro uchování teplých či studených nápojů. Odjímatelné silikonové víčko v bílé barvě. Výška 1mm, objem 250ml. Při potisku fotografií berte v potaz, že potisk se může díky kónickému tvaru jevit širší. Keramický hrnek s černým lemem imitujíci plecháček.


Termoska má kompaktní velikost 3ml a vejde se tak do každého batohu a kabelky. Nabízíme širokou nabídku termohrnků značky KeepCup s vlastním logem a barevnou kombinací přímo na míru. Díky široké nabídce si vybere každý ten svůj KeepCup. Někdy stane, třeba v práci, že Vám někdo vezme Vás hrnek, a s tím pak nic nenaděláte. PRIMA Foto Dárky nabízí perfektní řešení tohoto problému.


Nechte si na hrnek vytisknout vlastní fotografii ! S fotografickým hrnkem se přestávky na kávu a čaj stanou zábavnějšími a každý bude vědět, který hrnek je váš! Hrneček vhodný pro potisk jak loga, jména nebo textu tak plnobarevné fotografie. Hrnek s potiskem, vytvoř hrnek s fotkou, hrnek se jménem nebo nvytvoř originální potisk hrnku pro tvé nejbližší. Klikněte na tlačítko níže a soutěžte s námi o fotohrneček s vlastní fotografií ZDARMA.


Další budou odměněni fotoobrazem z jejich vlastní dodané fotografie. Je to jednoduché – naší fb stránce dejte „TO SE MI LÍBÍ“, sdílejte soutěžní příspěvek na který se dostanete tlačítkem níže na vaší zdi a okomentujte příspěvek slovem. Navrhni si hrnek podle svých představ! Při používání této stránky dochází ke zpracování cookies, které pomáhají zvyšovat kvalitu služeb. Začněte ráno s úsměvem!


Vychutnejte si svůj oblíbený nápoj z hrnku s vlastní fotografií a textem. Pro vytvoření originálního fotohrnku Vám stačí jedna fotografie. Na našich stránkách najdete široký výběr termohrnků.


Tím však nabídka nekončí. Podívejte se na další designové výrobky jako jsou konvice, termosky a další. Praktické termosky s vlastní fotografií.


Neztrácejte čas s výběrem sériově vyráběných hrnků, raději si pořiďte svůj vlastní originál. Vaše fotografie na opravdovém hrnečku Vám zpříjemní jakýkoli nápoj. Hrneček můžete objednat dle své volby buďto pomocí objednávkového softwaru „FOTOLAB můj fotosvět“ či pomocí online foto sběrny.


Dárek s vlastní fotkou, originální dárky k narozeninám, ke svátku s potiskem Dárky k narozeninám s fotkou i ke svátku, výročí - potisk MCprint je Váš pomocník při výběru originálních dárků , kterými nyní můžete potěšit sebe i své blízké.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky