pátek 5. února 2016

Elektrické struhadlo silvercrest

This video is unavailable. Elektrické struhadlo v kompaktním a moderním designu je vybaveno různými nástavci z nerezové oceli. Lidl nabízí v akci elektrické struhadlo privátní značky SilverCrest. Struhadlo se vyrábí v kompaktním a moderním designu. Výhodou je velký otvor na plnění a pěchovadlo.


Nožky přístroje jsou neklouzavé pro stabilní polohu při strouhání. Výběr je obrovský – od varných konvic přes mixéry, fritézy až po audiotechniku. Pokud hledáte vysoušeč vlasů nebo in-ear sluchátka s mikrofonem pro handsfree volání – na lidl.


Tenhle kousek už si ode mě bohužel nekoupíte. Můžete mi zde zadat svou e-mailovou adresu a jakmile se ke mě stejný produkt znovu dostane, pošlu Vám upozornění. Další slevy kuchyňských spotřebičů na Kupi.


Vysoce kvalitní výměnné nástavce s nožem z nerezu pro rychlé a snadné dekorativní krájení. Pokud si doma chcete z pečiva vyrobit vlastní strouhanku, je multifunkční struhadlo s nástavcem na pečivo nezbytností. Umožní vám rychle a snadno.


Free Shipping Available. Looking For Silvercrest ? Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals. Million Shoppers Want to Buy. Start Making Money Today.


KitchenAid Lis na ovoce a zeleninu k robotu KitchenAid. Shop Everything you Need on eBay! Börner V-kráječ VClassicLi. Má nástavců - jemné strouhání, hrubé strouhání, tekné a silné plátky a struhadlo na sýr. Plně funkční, v perfektním stavu.


Dragon píše:takže pánové všichni rychle do lidlu, konečně mají ode dneška zase dokonalé univerzální ovládání silvercrest , a teď se podržte do úterý je jen za 169Kč, ve stručnosti popis hlavních bodů: fce učení , naučí se od vašeho ovladače co je potřeba. Mixer silvercrest nahradne diely silver crest slovensko silver crest. Elektrické strúhadlá sú schopné v krátkom čase nastrúhať, rozsekať alebo nadrviť zeleninu, ovocie, pečivo, syry a mnoho ďalších surovín. Hodia sa do každej domácnosti, nezaberú veľa miesta, ale ušetria veľa času. Ako vybrať elektrické strúhadlo?


Vybírejte si Kuchyňské mlýnky podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Cena 2Kč Dostupnost zboží (Skladem) 10. Doprava na tento produkt Info v obchodu Do obchodu. Téměř nepoužívané elektrické struhadlo , skvělý stav, jako nové. Sgr 1BKüchengeräte Pdf Anleitung Herunterladen.


Osobní odběr je možný v Praze Uhříněvsi, případně pošlu Českou poštou na dobírku. Sekáčky a elektrické strouhače pro snadné zpracování surovin! V kategórii mlynčeky a krájače nájdete mlynčeky vhodné na kávu, mlynčeky na mäso, mlynčeky na soľ a korenie, multikrájače, elektrické krájače, alebo sekáčiky na bylinky a korenie.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky