čtvrtek 4. února 2016

Nakličovadlo sonnentor

Skleněné nakličovadlo se sítkem, 7ml. Jednoduchá cesta k výživným klíčkům. Nakličovací skleněná nádoba s praktickým kovovým sítkem. Díky použitému materiálu (sklo a kov) se snad. Semínka podle návodu nechte namočit v sklenici, vodu poté slijte a semínka dobře propláchněte.


V nakličovací sklenici můžete najednou nechat klíčit asi 2-polévkové lžíce semínek.

Vyberte si krásné nakličovadlo nebo praktické sáčky na sypaný čaj do konviček ve třech velikostech. Dbáme na poctivou ruční práci a souznění s přírodou. Sklenené nakličovadlo so sitkom, Sonnentor. Cena sa zobrazuje len prihlás. Praktický pomocník na uľahčenie nakličovania semien.


Veľmi vhodné na nakličovanie drobných semienok ako alfalfa, žerucha. Ku každému nákupu vzorky čajov zdarma. Sitko napomáha k odtoku prebytočnej vody a tým zabráni zahnívaniu semienok.

Všechny SONNENTOR produkty. Doprava zdarma už od 7Kč. Pískavice řecké seno bio krabička. Designově velmi dobře provedené a díky kombinaci materiálu (sklo a kov) jednoduché na údržbu.


Free Shipping Available. Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals. Million Shoppers Want to Buy. Start Making Money Today. Popis: Charakteristika.


Toto praktické naklíčovadlo s kovovým sitkom sa hodí do každej kuchyne. Dizajnovo veľmi dobre vykonanej a vďaka kombinácii materiálu (sklo a kov) jednoduché na údržbu. Všetko pre vaše klíčenie. Díky sítku se klíčky snadno proplachují a neplesniví. Navíc sklenice může tvořit v průběhu pěstování i pěkný a estetický kuchyňský doplněk.


Materiál: sklo, nerezové sítko, hliníkové víčko. Horčica žltá BIO Sonenntor 1g € Skladom v BIO obchode.

Senovka grécka, semienka na nakličovanie BIO 1g € Skladom v BIO obchode. Rukola BIO Sonnentor 120g 40. Prejdite do maloobchodu Sonnentor. Stojan na nakličovadlá Sonnentor. Na uľahčenie domáceho nakličovania, príprava domácich klíčkov pre zdravé recepty.


Semienka, tyčinky, polievky, veľkoobchod Sonnentor. Predaj bio čajov a bio korenia - Sonnentor Slovensko. Prevádzkujete obcho čajovňu alebo kaviareň a chcete nakúpiť Odkvapávací stojan na nakličovadlá za veľkoobchodné ceny? DPH: Žerucha bio Sonnentor 1g.


UPOZORNENIE: Kvôli vysokému dopytu po produktoch súvisiacich s koronavirem bude vaša objednávka odoslaná z MojaLekáreň. Odporúčame vám oboznámiť sa aj s ďalšími dočasnými zmenami tu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky