pondělí 29. února 2016

Kapalina g12

Kapalina g12

Vžité označení Gje původním obchodním označením originální kapaliny Volkswagenu odpovídající interní normě VW TL 774-D. Původní Gtotiž příliš zbarvovala přirozené úniky skrz vodní pumpu, což zákazníky děsilo a věc. Vseobecne informace: Cooling Liquid suitable for aluminum and cast iron cooling sbrystems of combustion engines in the latest car types. Meetsbrrequirements of the car manufactures: VW TL 774G. Produced obrn the basis of monoethylene glycol with the addition of highbrcorrosion inhibitor which does not contain harmful and prohbribited substances.


Kapalina g12

Chladící mrazuvzdorná červená kapalina Gna bázi ethylenglykolu pro moderní motory bez obsahu dusitanů, borátů, fosfátů, aminů, silikátů nebo molybdenanů. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Rox Zimní směs do chladiče G-30°C je nízkotuhnoucí chladící kapalina na bázi monoetylenglykolu s antikorozmíni přísadami, vhodná zejména pro chladiče moderních hliníkových a slitinových chladících soustav spalovacích motorů. Neobsahuje dusitany, aminy, fosfáty, silikáty ani borax.


Rádi bychom Vás informovali , že naše firma, při zachování všech nezbytných hygienických opatřeních pracuje ve standartním pracovním režimu. Objednávky jsou zpracovávané a odesíláné obratem. Zároveň upozorňujeme na skutečnost že, jak Zásilkovna, tak i přepravní služba GEIS nepříjmá nyní platbu v hotovosti, pouze platební kartou. Doporučujeme zvolit platbu za.


Kapalina g12

Skladem u dodavatele Odesíláme obvykle do pracovních dnů. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Ochlazuje motor a tím brání jeho přehřátí a případnému poškození. Chladící kapalina je nezbytnou součástí chladiče a chladící soustavy každého automobilu.


Jejímu výběru a doplnění se nejspíš nevyhnete. Dobrou zprávou je, že kvůli tomu nemusíte s autem do servisu ani v případě, že automobilům nerozumíte. Povíme vám, jak to zvládnout svépomocí. Jak říkám,teď jí tam mám tak půl centrimetru pod. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Zabarvení nám pomáhá dobře rozlišit, kolik kapaliny v nádrži zůstalo. Jaká kapalina je použita zjistíte přímo na nádobce nebo v manuálu. Tak já bych po těch letech tu kapalinu rovnou vyměnil a novou naředit 1:1.


Jinak kapalina se musí ředit, max. Samotná neředěná kapalina ti v mrazáku udělá ledovou tříšť. Muže být použita ve všech spalovacích motorech. BASF jí dělá pod označením Glysantin G40. BASF je dělá pod označením Glysantin G30.


U Velvany je to Fridex G plus. Před zimou měníme našim zákazníkům v dílně nejen pneumatiky, ale také chladící kapaliny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky