úterý 16. února 2016

Kontaktní gril

Kontaktní grily skladem. Pravidelné akce a slevy na panini gril. Vybíráme: kontaktní gril. Elektrické grily jsou v posledních letech stále více žádaným hitem.


Grilování na elektrickém kontaktním grilu je totiž velice snadné, čisté a bezpečné, a díky praktičnosti těchto spotřebičů je proto stále častější jejich využití na balkonech či terasách. Jak vybrat kontaktní gril. Grilování je stále oblíbenější činností, kterou si lidé dopřávají na zahradách nebo letních párty. Ti co bydlí v bytě a litují, že si grilování také nemůžou dopřát, už zoufat nemusí. Nerezový kontaktní gril panini s nepřilnavým povrchem a nádobkou na odtékající tuk.


Gril využijete pro přípravu masa, grilované zeleniny i zapečených baget či sendvičů. Dostupná cena a široké spektrum funkcí dělá z tohoto produktu šampióna v kategorii poměru cena-výkon. Díky tomu zaujme tento gril široké spektrum uživatelů, což ukazují i čísla prodaných kusů v řadě eshopů.


Senzory v grilovacích deskách detekují pokles teploty při položení pokrmu na gril a tento pokles vyrovnávají zvýšením toku tepla v dané oblasti. Gril je vybaven dvěma destičkami s nepřilnavým povrchem. Jedna destička je s žebrovanou úpravou, druhá je hladká pro přípravu.


Elektrický gril s velkou grilovací plochou, který sám rozezná, co grilujete, a přizpůsobí tomu svůj program, je tady! Staňte se mistrem v grilování jediným stisknutím tlačítka. Sendvič, toast, panini?


Nebo raději vysoký steak, grilovaná ryba či zelenina? Mezi recepty na kontaktní gril můžeme zařadit celou různě upravených druhů masa s kořením, ale také dezerty. Grilovací plocha u těchto grilů je vyrobena většinou z litinového tálu, kamenné desky, nebo litinové mřížky, která je přímo rozžhavena plamenem, nebo elektricky. Pokud rádi grilujete, nejspíš už jste o nich slyšeli.


Nechali jsme je otestovat při grilování a hodnotili jsme, jak se používají. Smart kontaktní BBQ gril se sondou. Na grilování, toustování a opékání. Horní grilovací deska výškově nastavitelná v 5. Výhodou kontaktních grilů je, že nedochází ke kontaktu plamenů a pokrmu. Plynové kontaktní grily jsou tvořené litinovým roštem nebo jednotnou plochou, na které se potom připravuje maso.


To se vám nebude přichytávat a přitom se rovnoměrně opékat, o to se totiž. Velikonoční králík na rozmarýnu - Králičí stehna zamotaná do slaniny spolu se snítky rozmarýnu, zprudka opečená na oleji, pak upečená v troubě podlitá vývarem a bílým vínem, servírovaná s rýží, přelitá smetanovou omáčkou. Recept na kontaktní gril recepty, které budete milovat. Dvostrane promenljive ploče (jedna sa grilom i jedna sa ravnom površinom) čine ovaj roštilj svestranim i daje savršene rezultate, bez obzira kakav je vaš recept od najdebljih šnicli do najmekšeg povrća.


Od malých o velikosti toustovače až po relativně velké přístroje, které mají na šířku i půl metru. Dobře zvolený kontaktní gril vám umožní připravit maso, zeleninu, ryby. Navíc grilování probíhá rychleji, jelikož je jídlo grilováno z obou stran současně.


Kontaktní gril

Obsluha i údržba elektrických kontaktních grilů je velmi snadná a zvládne to každý. Takový kuchyňský gril je kompaktní a vejde se pohodlně i. Kliknutím na „Přijmout cookies“ souhlasíte s tím, že nám umožníte ukládat cookies, abychom vylepšili navigaci na webu, analyzovali jeho využití a pomohli v našem marketingovém úsilí, např. Koupili jsme kontaktní gril -takový úplně obyčejný a já teď nevím, jak dlouho se tam dělá maso.


Je mi jasné, že záleží na tom, jaké je to maso (kuřecí, vepřové…). Když tam dám třeba krkovici, takový běžný plátek, mám jí naklepat? A jak dlouho se asi peče z každé strany? Grily Catler se řadí mezi špičku, která se na českém trhu nachází.


Kontaktní gril

Ideální na grilování masa, zeleniny nebo přípravu toastů za skvělou cenu na Lidl-shop.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky