středa 17. února 2016

Pračkový ventil se zpětnou klapkou

Pračkový ventil se zpětnou klapkou

Na výběr máte mnoho druhů, od ventilů se zpětnou klapkou či bez ní, přes rohové či kombinovatelné ventily. Ventily pak mají buď kulové, nebo vřetenové uzavírání, díky kterému můžete snadno regulovat množství přiváděné vody. Pračkové ventily jsou opatřené samotěsnicím kroužkem. Všechny se také snadno. Pračkový rohový ventil se zpětnou klapkou a krytkou.


Provedli jsme rekonstrukci rozvodů s. Hledáte pračkový ventil ? Vyberte si z široké nabídky pračkových ventilů se zpětnou klapkou i bez ní. Nabízíme značky Aqualine, Arco, Novaservis, Sapho a Schell. Kč A koupelny A topení. Složení tělo s posuvnou rozetou průměr mm sanitární vršek ½“ se zpětnou klapkou. Výstup DN 2 G ¾“ vnější závit.


Připojení DN 1 G ½“ vnější závit. Hmotnost netto 1Kg. Skladem - ihned k odběru. Rohový ventil - kombinovaný pračkový ventil s roháčkem. Kohout pračkový , se zpětnou klapkou , s filtrem a růžicí, vysokou odolností a luxusním vzhledem.


Pračkový ventil se zpětnou klapkou

Přihlásit se Vyhledávání. Kč s DPH (Kč bez DPH) 1Kč Ušetříte 24. Rychlá a bezpečná doprava. VIP slevy pro registrované. Akční cena je platná do: 30.


Zboží nelze zakoupit online, pro nákup a objednání produktů prosím navštivte nejbližší koupelnové studio Ptáček. Pokud máte zájem o cenovou nabídku nebo technické informace, vložte výrobek do poptávkového formuláře. COMFORT se zpětnou klapkou , rohové ventily SCHELL, ventily a kohouty, vodoinstalační materiál, Produkty, Sagittarius. Kulatý pračkový kohout z kvalitní pochromované mosazi, rukojeť je z plastu. Kulový pračkový kohout se používá pro.


Pračkový ventil se zpětnou klapkou

Cena produktu bez dopravy Na dotaz. Obchod nemá dostatečný počet hodno. OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ. Maximální teplota vody st. Celsia Těsnost testována.


Nakúpte ešte za 10€ a získate dopravu zdarma! Odeslání je možné za - pr. Roháček pro připojení stojánkové baterie a dopoj.


Pračkový ventil se zpětnou klapkou

Grohe Sense Guard - Inteligentná centrálna jednotka s uzáverom prívo. Zobrazení Mřížka Seznam. Rukojeť je z plastu, součástí roháčku je i filtr. Používá se pro napojování praček a myček.


Nákup bez rizika: dní na vrácení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky