pátek 10. března 2017

Autochladnicky

Kompresorové autochladničky jsou prvním typem aktivních chladicích boxů a jsou závislé na elektrické energii. Tím se však zvyšuje jejich účinnost a rychlost v chlazení. Tyto autochladničky jsou schopny mrazit a zvládnou chladit, i když okolní teplota přesáhne °C ve stínu. Jejich princip je v tom, že ve svém okruhu.


Autochladničky světových značek. Ezetil, IndelB a Engel, chladící boxy, chladící tašky v mnoha provedeních, chladící vložky a elektrické příslušenství.

Oproti termoelektrickým modelům udrží obsah v chladu bez ohledu na vnější teplotu. Prekonávanie veľkých vzdialenosti automobilom už nie je žiadným problémom. S dlhou cestou je bezprostredne spojené aj uchovávanie potravín a tekutín. Obzvlášť počas horúcich letných dní potrebujeme dodržiavať pitný režim. Zohriata voda nás nedokáže osviežiť a preto je najideálnejšie.


Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné autochladničky Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie autochladničky Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii autochladničky. Skupina těchto autochladniček je vyrobena na vysoké úrovni. Poskytujú dostatočný priestor a vhodnú teplotu pre potraviny a nápoje, ktorým chcete zachovať čerstvosť.


Malé spotřebiče Auto-moto Ve velkých vedrech je potřeba některým potravinám věnovat značnou péči tak, aby nedošlo k jejich zkažení.

A v tomto hrá veľkú rolu tradícia výroby, reálne testy (DOMETIC s obľubou testuje autochladničky na púšti v Austrálii) a dlhoročná spätná väzba od zákazníkov a servisných stredísk. Vážení zákazníci, od 14. Absorpčné autochladničky , pokiaľ si chcete chcete zaobstarať kvalitnú, presiahnu často aj 2eur. Sú drahšie, ale pomerne dobre izolujú, teplotu je možné slušne znížiť oproti vonkajšej teplote a často sú z dobrých materiálov.


Najdrahšie sú kompresorové autochladničky. Vítejte na oficiálních stránkách společnosti DALIX, s. Vzhledem k odborné specializaci zakladatele společnosti v oboru konstrukce motorových vozidel, byla činnost společnosti od samého počátku směřována do oblasti úprav a vybavení dopravních prostředků, s bližším zaměřením na mobilní chlazení a nezávislá. Do osobních automobilů nebo menších prostor se hodí spíše chladící boxy a autochladničky s objemem kolem litrů. Pro větší automobily, nebo pokud máte více místa, můžete si pořídit chladničky s objemem i více jak litrů. Kategória Chladničky - bazár.


Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Vyberajte z 8inzerátov. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Okrem toho, že chladia, dokážu tiež mraziť.


Tieto modely sú vybavené batériami, takže chladia aj bez zapojenia do siete a to až po dobu hodín. Rovnako nie sú závislé na teplote okolia. Ideálny pre autochladničky WAECO sérií.


Obchod pre ľudí, ktorí chcú mať vyšší komfort a chladnú hlavu na cestách.

Už niekoľko rokov po sebe dosiahol umiestnenie v TOP Heureka ShopRoku. Svojim zákazníkom ponúka kompletný sortiment elektra, športového tovaru, záhradnej techniky, kozmetiky, detského vybavenia, nábytku a veľa ďalších doplnkov pre voľný čas a zábavu. Nachádzate sa v kategórii, kde nájdete chladničky voľne stojace, vstavané, jednodverové, americké, ale aj vinotéky, chladiace vitríny, alebo autochladničky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky