pondělí 20. března 2017

Lelit kávovary

Lelit kávovary

V pŕístrojích LELIT naleznete POUZE kvalitní součásti a jsou montovány výhradně v Itálii. Je použito MINIMUM plastových dílů. Boilery ve všech přístrojích - i těch nejlacinějších - a páky jsou vyrobeny výhradně z mosazi. Vitajte na stránke prezentujúcej espresso kávovary a mlynčeky na kávu renomovanej talianskej značky LELIT.


Lelit kávovary

Tieto výrobky spolu s príslušenstvom si môžete kúpiť v našom e-shope alebo na predajnom mieste. Na predajnom mieste si môžete niektoré výrobky osobne prezrieť. Zrnková káva a kávovary najlepších svetových značiek. Kompletné kávové príslušenstvo na jednom mieste.


Estetika po boku s modernou technológiou veľmi šikovne zapracovaná do úsporného, funkčného a zároveň elegantného dizajnu! Lelit Elizabeth - PL92T. Tak by sa dala charakterizovať kráľovná Victoria produkt z VIP Line - rodiny domácich kávovarov od spoločnosti LELIT. Kávovary , čajovary, espressa.


Bez zabudovaného mlynčeka. So zabudovaným mlynčekom. Jedná sa o kvalitný celonerezový kávovar s mosadzným. Coffeeholics (Patak group) sa už viac ako dvadsať rokov sa zdokonaľuje v riešení problémov pri zabezpečení bezproblémovej prípravy prvotriedneho espressa vo vašich prevádzkach, ale aj domácnostiach.


Predaj domácich a profesionálnych pákových kávovarv, príslušenstva a kávy. Autorizovaný distribútor zn. Do svých produktů používají jen minimum plastových součástek - které nahrazují vysoce kvalitní mosazí. Kromě kávovarů se věnují i výrobě kávového příslušenství.


Do kanclu je taky fajn, ať třeba nespíš za stolem. Na výběr jsou manuální nebo nastavitelné kávovary , tak záleží jak moc pohodlný chceš být. Profesionální technologie ti zaručí nejvyšší kvalitu přípravy kávy.


Anna je úplné základný model a najjednoduchšia cesta ako začať cestu domáceho baristu. Espresso přístroje, baristické pomůcky, káva. Príslušenstvo pre baristov. Webshop, ktorý zvyšuje kultúru pitia kávy a prináša kvalitu nielen pre kaviarne, ale aj do domácnosti. Zaoberáme sa predajom kávy, čajov, kávovarov a príslušenstva.


Vylepšená je parná tryska, ktorá je otočná vo všetkých smeroch a bez napeňovacieho nadstavca. Je určená pre skúsenejších domácich baristov. Manometer v tejto verzii kávovaru lelit je podsvietený a odkvapkávacia miska je v celonerezovom prevedení. Ostatné parametre sú totožné s prevedením.


Na vrchu kávovaru je pasívne vyhrievaná odkladacia plocha na šálky. Tryska na výdaj pary a vody je taktiež pochromovaná. Zásobník na vodu má kapacitu 7l.


Lelit kávovary

Součástí je i silná tryska na šlehání mléka s nastavitelnou polohou. Velice slušný poměr cena x výkon. Snadný na údržbu a čištění. Objem nádržky na vodu činí litry.


Průměr páky je milimetrů. Prohlédnete si také další produkty v našem katalogu. Akční produkty v kategorii kávovary jsou označeny modrým štítkem. Produkty, u nichž máte možnost využít slevový kód jsou označeny zeleným. Je vybavený manometrom na kontrolu tlaku pri príprave espressa, masívnou pochromovanou hlavou a pákou, mosadzným bojlérom o objeme 250ml a trojcestným elektromagnetickým ventilom.


LELIT ANNA PL41LEM je prenosná, odporúčame na každú grilovačku alebo garden party. Antikorová profesionálna tryska na mlieko a na pravú horúcu čokoládu. Priestor na ohrev šálok na hornej časti.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky