pátek 31. března 2017

Bazos mikrovlnka

Kategória Mikrovlnné rúry - bazár. Vyberajte z 3inzerátov. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii.


Elektro - Mikrovlnka bazár. Otevirani je jako u bezne trouby smerem dolu. Je pouzivana, ale ve skvelem stavu s dukladnou peci viz foto. NUK do mikrovlnné trouby, vč.


Predám Barbie lietadlo po jednom dieťati. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Výbava:Plynový 10l bojler, sprcha, vanička, chemické WC, předstan Dorema Magnum 2v super stavu, plynové topení s rozfukem, plotýnkový vařič, trouba s grilem, mikrovlnka , 12v rozvod s připojením.


Bezplatná inzercia, online bazár - kúpte si nový byt alebo predajte staré auto, toto všetko hravo zvládne náš Bazoš - Vaše inzeráty. Free Shipping Available. Dům a zahrada - Mikrovlnka bazar. Nábytok - Mikrovlnka bazár. Ostatné - Mikrovlnka bazár.


Stroje - Mikrovlnka bazár. Vybírejte z inzerátů. Auto - Mikrovlnka na bazar. NOVÁ jídelní souprava 26-dílná THUN Carlsba Nová Role - Natálie cibulák.


Kazdy spotrebič je dotvoreny zvukovým či svetelným efektom,čo dodáva deťom ohromnú radosť. S touto sadou deti môžu dokonale využiť svoju fantáziu,tvorivost a roznorodost,nakoľko ide o naozaj bohatú sadu. Prodám dětskou kuchyňku Miele včetně nádobí, spotřebičů a potravin viz foto. Kuchyňka má bohužel poškozenou nálepku plotýnek, jinak je funkční. V dobrém stavu až na vodní baterii a háček.


Přidávám mikrovlnku a různé doplňky, viz foto. Pracovna doska a umyvadlo z luxusneho material Corian. Predáme kuchynskú linku, super stav, bez spotrebičov a drezu.


Možnosť dokúpiť elektrickú rúru za 50€. Ku kuchyni zadarmo digestor a mikrovlnka. Děti - Detska mikrovlnka bazar. Neustále pracujeme na tom, aby byly naše služby lepší a lepší.


Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám Sbazar líbí a co bychom mohli ještě vyladit.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky