pondělí 27. března 2017

Francis francis kávovar

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Každá kapsula obsahuje 7g mletej kávy illy - 1 arabika. Nicméně nejde zdaleka jen o přístroj samotný. Společně s ním přichází i začátek nekonečného seriálu o přípravě toho nejlepšího domácího espressa a cappucina. Vydatné téma na mnoho dalších týdnů a měsíců startuje právě teď.


Kávě zdar a espressu zváště!

Prvotřídní kávovar Francis Francis Xna kapsle illy iperespresso, díky kterému si vytvoříte jedinečné espresso stiskem jediného tlačítka. Veľmi populárny kávovar v retro štýle, ktorého autorom je taliansky dizajnér Luca Trazzi. Pracuje na princípe Iperespresoo, čo je revolučný systém v príprave kávy kombinujúciv sobe najmodernejšie technológie a taliansky dizajn. Kávovar má retro dizajn s modernými prvkami.


Jednoducho a rýchlo si pomocou neho pripravíte lahodnú kávu v pohodlí. Today we showcase the Francis Francis Y1. This compact single serve espresso machine uses illy capsules for great.


Inovativní kávovar na kapsle illy FrancisFrancis Y3.

Espresso, Vše je ukryto v minimalistickém a elegantním designu s čistými liniemi, který navrhl italský architekt Piero Lissoni. The Francis Francis IIIy Iper Espresso Y1. The first stage is the hyper-infusion and the second stage is emulsification. Easys Serving Espresso), díky které je obsluha jednoduchá. IperEspresso je nový, revolučný systém na prípravu perfektného espressa vďaka technológii dvojstupňovej extrakcie, ktorou pripravíme obzvlášť lahodnú kávu s bohatou arómou a chuťou a. Spojuje možnosti přípravy vynikajícího espressa illy a filtrované kávy v jednom přístroji pomocí kapslí iperEspresso.


IPERESPRESSO je revoluční systém v přípravě kávy kombinující v sobě nejmodernější technologie a italský design. Díky tomuto jednoduchému systému si vložením jedné kapsle pohodlně připravíte čerstvé illy espresso přímo do vašeho šálku. Iperespresso od výrobcu Illy vám pripraví espresso alebo filtrovanú kávu ako z kaviarne.


Jedná sa o domáci kávovar s technológiou Iperespresso, čo je revolučný systém v príprave kávy kombinujúci v sebe. Easy Serving Espresso), vďaka ktorej vyniká jednoduchosťou obsluhy, pretože jednotlivé dávky kávy sú presované do papierového filtra, takže kávovar nepríde do styku so samotnou kávou. Pro jednoduchou přípravu je ideální kávovar. Ráno máte chuť na pořádného cloumáka, odpoledne si chcete vychutnat jemnou chuť kávy a relaxovat. Sami si totiž můžete nastavit intenzitu kávy tak, abyste si jej plně vychutnali za všech okolností.


Prodám kávovar ILLY francis. Pravidelně čištěný dle návodu. Předání Praha Malvazinky.

Po domluvě možnost dovozu po Praze a blízkém okolí. Ke kávovaru zdarma balení Illy IperExpresso Classico (kapsli) v ceně 240. Systém zaručuje přípravu dokonalého espressa, pohodlně, jedním dotykem bez jakéhokoliv zbytečného čištění a odpadu. Narozdíl od jiných kávovarů metoda IperEspresso používá pro přípravu kávy inovativní a patentovanou dvojnásobnou.


Pre jednoduchú prípravu je ideálny kávovar. Vďaka tomuto jednoduchému systému si vložením jednej kapsle pripravíte kvalitné espresso priamo do vašej šálky bez akéhokoľvek styku s kávovarom. Odvápňovací systém čistí kávovar a odstraňuje vodní kámen.


Nastavení množství vody a kávy umožňuje nastavení síly a chuti kávy dle osobních preferencí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky