pondělí 20. března 2017

Oprava myček praha 4

Oprava myček praha 4

Oprava přímo u zákazníka. Více než procent problémů vyřeším přímo u Vás. Dokončení na první návšťevu. Nejfrekventovanější náhradní díly do myček vozím stále u sebe.


Oprava myček praha 4

Myčky volně stojící i myčky vestavné. Pro servis myček nádobí používáme pouze kvalitní náhradní díly. Servis a oprava elektrospotřebičů.


Zajišťujeme pozáruční servis praček, myček , sušiček, spotřební elektroniky a dalších domácích elektrospotřebičů. Naše služby poskytujeme přímo u zákazníka. Ceník služeb Za dobrou práci náleží přiměřená odměna. Již se Vám nevyplatí oprava staré myčky nádobí a uvažujete o koupi nové?


Oprava myček praha 4

Nákupem novějšího modelu myčky získáte opět plnou záruku, ale hlavně vyspělejší technologie, které se odrazí na nižší spotřebě el. Možnost online objednání. Praha a okolí od 50kč. Ve složitějších případech je po dohodě se zákazníkem možná oprava dílenská. Nejčastěji se jedná o závady vykazující nepravidelnost.


Nemůžete-li se na mě dovolat, jsem možná na školení (často v zahraničí). Pošlete prosím e-mail a nejpozději následující pracovní den dopoledne budete mít odpověď nebo objednejte opravu přes některou webovou aplikaci v menu těchto stránek. Provádíme pozáruční servis a opravy praček, myček a sušiček. Prodej náhradních dílů. Na vykonanou opravu vydávám doklad s vyznačenou plnou zárukou a pro důchodce uplatňuji slevu na práci.


Pračky opravujeme v Praze už let. Máte rozbitou pračku či jiný elektrický spotřebič. Máme bohaté zkušenosti se servisem bílé techniky a nabízíme příznivé ceny oprav, pračky, myčky, sušičky, trouby, varné desky, mikrovlnky. Kutil Jarda nabízí pozáruční opravu myček všech značek i velikostí. Veškeré naše služby poskytujeme za příznivé ceny.


Po zhruba -letech také začíná často prolínat oběhové čerpadlo. To je pak nutno myčku kompletně rozebrat a důkladně vyčistit a přetěsnit. Tato oprava se neprovádí v bytě, ale pouze dílensky. Objednání opravy je možné pouze telefonicky.


Oprava myček praha 4

Na spotřebiče pro domácnost je záruka v délce měsíců od data prodeje. Dbáme zejména na pečlivost a osobní přístup ke každému zákazníkovi. Poskytujeme kompletní servis, opravy, poradenství i zapojení nových spotřebičů. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba TAVIS - opravy a prodej šicích strojů, Martin Zuska - Šicí stroje, TAVIS,.


Získejte cenové nabídky zdarma. Poptejte šikovného řemeslníka na Nejřemeslnících.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky