úterý 21. března 2017

Pračka bazar plzeň

Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů v kategorii Pračky v lokalitě Plzeň. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Kategorie Pračky - bazar.


Prodejte snadno a rychle na Bazoši.

Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Inzerát byl odebran z oblíbených. Ihned k odvozu, foto v příloze.


Pračka je výborném stavu, původní cena 12. Prodám nebo za prášek na praní ARIEL. Pracujte v pohodlí domova alebo v zahraničí vďaka online bazáru.

Stále funkční 5kg Samsung pračka v udržovaném stavu. Ponúknite pracovné príležitosti alebo nájdite prácu svojich snov na Bazar. Dá se pořád prát,ale zvuk u vypouštění vody naznačuje výměnu čerpadla. Prala roky na jednoho člověka a pak se dostala pěna po kabelech do elektroniky která tím pádem odešla (pěkně vymyšlená konstrukce).


Pomalu odchází zřejmě čerpadlo. Vestavěná PRAČKA SE SUŠIČKOU Baumatic BDW 12. Před rekonstrukcí bytu se musím zbavit veškerého starého nábytku po předchozích majitelích. Vše nutno vidět, za stav bohužel nemohu ručit.


Nic z toho jsem nikdy nepoužil. Staré skříně, postele, dveře, lednička, sporák, pračka. Plzeň -město Bazar sušičky, pračky v bazaru bílého zboží. Vložte inzerát do inzerce zdarma, prodejte, kupte levné pračky, levné sušičky prádla. Snadná oprava jestli máte páječku.


Levné bazarové automatické pračky, pračky bosh, pračky elektrolux, whirpool pračky. Bohužel se netočí, má špatný jeden spoj.

Připojit se samozřejmě dá i na tepl. Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu. Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu. Navíc osobní odběr zdarma ve. Vybírejte z 1inzerátů.


K dispozici je programů pro praní a přídavné funkce. Zcela nová, koupená před třemi týdnyVyužita cca pětkrát, tudíž zcela funkční a bez problémů. Přestal se točit buben,voda napouštěla-pak už ani voda nenapouštěla. Třeba někdo využije na náhradní díly.


Jsme portál, kde můžete darovat věci, které již nepotřebujete. Klidně poloprázdnou lahvičku od šamponu nebo rovnou piano.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky