úterý 21. března 2017

Toustovač keramický povrch

Toustovač představuje skvělého pomocníka pro přípravu chutné snídaně v podobě toustů, vaflí nebo grilované zeleniny. Při výběru sendvičovače se zaměřte především na příkon přístroje, počet sendvičů, které můžete najednou připravit, a možnost výměny pečících plotýnek. Toustovač má všechny důležité vlastnosti – nepřilnavý povrch desek, chladnou rukojeť a ochranu proti přehřátí.


Počítejte s vysokou hmotností, manipulace tak bude o něco obtížnější, rozměrově je také spotřebič nadprůměrný. Tento model doporučujeme do domácnosti, kde bude mít častější využití, ale zároveň není možné investovat více peněz. K tomu poslouží praktické výměnné desky, kde je jistotou nepřilnavý povrch.


Konstrukce dokáže zaujmout také plným otevřením o celých. Keramický povrch = marketing. Na trhu se čas od času objeví také toustovač s keramickým povrchem, nicméně se jedná o zcela raritní záležitost.


Teflon se prokázal jako lepší volba, tudíž výrobci cílí právě na tento druh materiálu. Tak jsem si koupila toustovač beem s keramickým povrchem. Má vyměnitelné plotýnky, takže jsem zkusila zatím vafle a tousty.


Stojí o něco víc, ale teflon ve své kuchyni už nechci vidět. Recenze jsem našla pouze německé. O křupavý výsledek se postará 750W příkon, který za několik minut chléb opeče a nespálí. Trojúhelníkové plotýnky s nepřilnavým keramickým povrchem zajistí snadnou přípravu a snadné čištění.


Některé druhy sendvičovačů navíc disponují náhradními nástavci, díky kterým vykouzlíte vafle, opečenou zeleninu, panini a další chutné snídaně, svačiny i večeře. Sendvičovače a toustovače. Nesmíte na teflonový povrch použít ostré předměty a při čištění si musíte dávat pozor na to, jak pečící desku a její povrch z teflonu umýváte.


Pokud nebudete umývat šetrně, může se vám stát, že teflonovou vrstvu poškodíte tak, že se vám tousty začnou připékat. Můžete si také vybrat přístroj s keramickým. Přečtěte si rady a zkušenosti na téma keramický toustovač okolo 500kc. Takový sendvičovač nabízí, jak již název napovídá, tři sady plotýnek představujících toustovač , vaflovač a gril.


Od grilu samozřejmě nelze očekávat stejný výkon jako od jeho zahradních kolegů, vhodný je tak především pro opečení zeleniny, pečiva či jemného bílého masa. Povrch upravený antiadhézní vrstvou brání potravinám před připálením, díky čemuž je i údržba velmi jednoduchá. Hriankovače, sendvičovače a waflovače vám pomôžu pripraviť chrumkavé pečivo, hrianky a sladké raňajky, ako stvorené k víkendovému rannému stolovaniu.


Tej vôni a chuti nikto neodolá. Samozřejmý je nepřilnavý povrch pečicích ploch. Výsledný tvar toastů je trojúhelník, přičemž tento model dokáže naráz připravit hned takové kusy. Díky praktické kontrolce je možné sledovat aktuální. V dnešní době jsou oblíbené i keramické povrchy.


Bohužel, zrovna u vaflovačů jsou keramické povrchy spíše na obtíž. Magnetická tabule Manažer K je díky keramickému povrchu vysoce odolná proti poškození a je výborně stíratelná. Povrch je vyroben z dvouvrstvého smaltu nanášeného na kov při teplotě 810ºC a je pojištěn letou zárukou. Toustovač Breville z kolekce High Gloss vám nejen pomůže během chvíle připravit skvělé sendviče, ale zaujme svým charakteristickým designem.


Krásný povrch z nerezové oceli byl dokončen do vysokého lesku a ve spojení s elegantní bílou je ozdobou každé stylové kuchyně. Nasledujúci obrázok ukazuje (pri kliknutí sa zväčší), nakoľko je povrch vhodný pre riad určený na varenie (cookware) alebo pečenie (bakeware) Obrázok je pre keramický Ceralon povrch , ale na domovských ILAG stránkach nájdete podobné tabuľky pre ostatné povrchy. Zelené punktíky ukazujú či je povrch vhodný na hliník.


Vybírejte si Topinkovače podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky